Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakich kosmetyków używać do tego rodzaju włosów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-27, 18:36   #4
kikierra
Przyczajenie

Dot.: Jakich kosmetyków używać do tego rodzaju włosów?

Witajcie Jestem tu nowa. Bardzo długą drogę przeszłam, żeby w końcu móc napisać :p Mam nadzieję, że mnie poratujecie... :/

Dziewczyny, jakie olejki polecały byście dla mnie :/ Jestem w totalnej depresji!! Mam cienkie włosy, od zawsze farbowane na jasny blond (mimo iż z natury jestem blondynką) Mimo farbowania, zawsze moje włosy nie były jakoś mocno zniszczone, bo farbowanie nie było nigdy katowaniem ( łatwo, szybko nabierały kolory, przez co farba nigdy nie była długo na włosach, tylko u fryzjera) Ostatni raz farbowałam w styczniu. Jestem w ciąży, na początku włosy były ok, ale od jakiś dwóch miesięcy jest totalna masakra!! Wypadają jak cholera, przesuszone, szorstkie, łamliwe siano, tak teraz wyglądają Tylko u nasady, gdzie są odrosty, są jeszcze w miarę. Nigdy nie miałam takich włosów Zdecydowałam, że obetnę włosy, mimo iż zapuszczałam długo :/ Ale wiem, że z tymi końcami to już się chyba nic nie da zrobić... Czytałam już o olejkach, i mam zamiar zakupić kokosowy i recynowy.

Proszę polećcie mi jakie kosmetyki powinnam zastosować i w jaki sposób.
Kupię wszystko, byle by było ok.
kikierra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując