2013-10-27, 18:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Rozmawiałam niedawno z Puchatkiem i ona powiedziała mi coś w stylu, że przejmuje sie, że Gucio "coś tam coś tam"... ale że to nic przy naszych problemach. Nieprawda. Wasze dzieci są dla Was najważniejsze i nawet kichniecie powinno być dla Was istotne. To, że nam sie przytrafiło coś takiego nie oznacza, że szczepienie, bioderka, kolki są mniej ważne. Są bardzo ważne. Obserwujcie swoje Maluchy bo czasem pozornie błaha rzecz może być objawem poważnej choroby. Tak jak u nas przyspieszony oddech, słabe przybieranie Adasia na wadze, czy juz później to, że zaczął sie pocic...
Bardzo budujące jest to, że mam w Was (i dziewczynach z innych wątków) wsparcie ale to co przydarzyło sie Adasiowi nie umniejsza problemow Waszych maluchów.
Chociaż nie powiem, ze nie oddalabym wszystkiego co mam żeby moc być teraz w domu i np mieć rozbawionego Adaśka, który nie chce spać w nocy tylko chce sie bawić... Ale i na to przyjdzie czas.
Buzka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Jesteś niesamowita tyle Ci powiem
Mamusia Antosia
Edytowane przez Ghia
Czas edycji: 2013-10-27 o 19:49
|
|
|