Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drogie kosmetyki, które warto kupić
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-27, 18:54   #1
201705250955
Konto usunięte

Drogie kosmetyki, które warto kupić

Już dawno chciałam założyć taki temat, jako, że zaczęłam cenić kosmetyki, które naprawdę działają. Niestety na KWC najwięcej recenzji mają kosmetyki przeciętne, zarówno pod względem działania, jak i względem ceny. Jako posiadaczka wymagającej cery i osoba lubiąca długotrwale utrzymujący się makijaż zaczęłam szukać kosmetyków z wyższej półki, które sprawią cuda. Już udało mi się znaleźć kilka takich perełek, jednak ciągle szukam dalej.

Nie wiem, jakie dać kryteria dodawania kosmetyków - może intuicyjnie, raczej każda z nas zna przeciętne ceny drogeryjnych kosmetyków i potrafi stwierdzić, czy jest to kosmetyk drogi czy nie. Jak ktoś wpadnie na inny pomysł segregacji to chętnie zmienię coś w pierwszym poście. Możecie też dodawać kosmetyki trudno dostępne bądź dostępne online.

Możecie wrzucać pomysły kosmetyków kolorowych i pielęgnacyjnych - i tych pierwszych, i tych drugich poszukuję. Fajnie byłoby, gdybyście w swoim poście wpisywały jakieś podstawowe informacje dot. oczywiście ceny, dostępności i działania kosmetyku - ew. może być też link do KWC.

Liczę na jakieś propozycje i mam nadzieję, że odkryję tutaj jakieś kolejne perełki
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując