Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAC BB Cream prep + prime - PAŹDZIERNIK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-27, 20:25   #9
siarka40
Szef ds. Wymianek

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Dot.: MAC BB Cream prep + prime - ODSPRZEDAM

Cytat:
Napisane przez Martan19 Pokaż wiadomość
W jednym z postów roi się od wyKRZYKników (czasem potrójnych). Z tego co wiem zdania twierdzące kończymy kropką a nie wykrzyknikiem.

Jeśli chodzi o decyzje - to wszystko jest w poście, który już zmieniłam. Jeśli muszę dodatkowo coś tłumaczyć to - proszę nie zdejmuj, jest tam już napisane, że wymienię.

Co do obowiązku "wiedzenia" - rozumiem, że Ty za każdym razem od deski do deski czytasz wszystkie regulaminy na każdej stronie internetowej i nigdy nie zdarzyło Ci się takowego po prostu przegapić? Jeśli tak, to chętnie zamieniłabym się z Tobą na głowę, bo ja jestem niestety tylko człowiekiem i czasem się mylę. Swój błąd jednak naprawiłam. Tym bardziej, że jak możesz łatwo zauważyć jestem tutaj nowicjuszem.

Pozdrawiam
Jesteś nowicjuszem, ale pazurki już pokazujesz.

Zakaz sprzedaży obowiązuje bezwzględnie na całym forum i to jest jedna z naczelnych zasad. Targowisko ma natomiast jeszcze swoje dodatkowe regulacje - proszę, abyś się z nimi zapoznała, bowiem są tam zasady tworzenia wątków (m. in. to że wątek musi mieć w tytule nazwę miesiąca). Tym razem poprawię tytuł sama.

A zapytałam co zrobić z tym wątkiem w świetle tego, że wybierasz się reklamować ten produkt.

Koniec OT.