2013-10-27, 20:25
|
|
Szef ds. Wymianek
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Dot.: MAC BB Cream prep + prime - ODSPRZEDAM
Cytat:
Napisane przez Martan19
W jednym z postów roi się od wyKRZYKników (czasem potrójnych). Z tego co wiem zdania twierdzące kończymy kropką a nie wykrzyknikiem.
Jeśli chodzi o decyzje - to wszystko jest w poście, który już zmieniłam. Jeśli muszę dodatkowo coś tłumaczyć to - proszę nie zdejmuj, jest tam już napisane, że wymienię.
Co do obowiązku "wiedzenia" - rozumiem, że Ty za każdym razem od deski do deski czytasz wszystkie regulaminy na każdej stronie internetowej i nigdy nie zdarzyło Ci się takowego po prostu przegapić? Jeśli tak, to chętnie zamieniłabym się z Tobą na głowę, bo ja jestem niestety tylko człowiekiem i czasem się mylę. Swój błąd jednak naprawiłam. Tym bardziej, że jak możesz łatwo zauważyć jestem tutaj nowicjuszem.
Pozdrawiam
|
Jesteś nowicjuszem, ale pazurki już pokazujesz .
Zakaz sprzedaży obowiązuje bezwzględnie na całym forum i to jest jedna z naczelnych zasad. Targowisko ma natomiast jeszcze swoje dodatkowe regulacje - proszę, abyś się z nimi zapoznała, bowiem są tam zasady tworzenia wątków (m. in. to że wątek musi mieć w tytule nazwę miesiąca). Tym razem poprawię tytuł sama.
A zapytałam co zrobić z tym wątkiem w świetle tego, że wybierasz się reklamować ten produkt.
Koniec OT .
|
|