Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze eksperymentowanie z włosami i farbami.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-27, 21:54   #1
CookieSmile
Przyczajenie

Nasze eksperymentowanie z włosami i farbami.

Helloł ewryłone Dzisiaj odkryłam, że ja naprawdę jestem chyba uzależniona od farbowania włosów...a raczej, byłam? Od dwóch lat ich nie farbowałam. Ale zawsze strasznie lubiłam eksperymentować. A jak było/jest z wami?
Moje historia wyglądała tak: ze swoich naturalnych, brązowych włosów przeszłam na blond pasemka, blond, następnie czarny (wyszedł zielony ), znowu czarny, następnie widzi-mi-się blond egejn! A więc zdejmowanie koloru, balejaże, rozjaśniacze i z moich długich włosów pozostały króciutkie kruszące się rudo blond włoski
Teraz jestem na tzn. odwyku Włosy urosły mi sporo, już większą połowę pleców zasłaniają jak sobie w lustrze patrzę chociaż przez pierwszy rok się wykruszały. Na końcówkach nadal mam rozjaśniacz, więc każdy myśli, że podążam za modą jasnych końcówek. Ano!
Ale...ale najgorsze jest to, że znów myślę o blondzie! I jakoś przestać nie mogę. Niby kolor jest ok, włosy rosną, ale to uzależnionko od farbowania domaga się wyjścia na światło dzienne. Co byście zrobiły na moim miejscu? I jak jest z wami i waszymi włosami? Podzielcie się dziewczyny przygodami z włosami

Edytowane przez CookieSmile
Czas edycji: 2013-10-27 o 21:56
CookieSmile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując