Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-27, 23:04   #1531
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Czy Wy też czujecie się tak BEZNADZIEJNIE na samej końcówce?? Mi się już odechciewa żyć, tak mnie wszystko boli, drażni, swędzi
Ciężko jest mi cokolwiek zrobić, a leżeć też źle Po prostu wymiękam już..
Skurcze mam, co jakiś czas, takie średnio bolesne.. ale nic się od kilku dni nie zmienia, więc wątpię, żeby coś ruszało. Brzuch mi opada z dnia na dzień bardziej - dziś czułam jak Leo mi gmera łapkami na wysokości kości łonowej może coś wygmera w końcu
U mnie najgorzej jest wieczorem i nad ranem, wtedy zawsze wymiękam i chce mi się wyć Mała strasznie się wierci, wypycha. Nie wiem czy jest tak silna, czy to ja cienias ale te kuksańce mnie mocno bolą Poza tym brzuch mi się stawia, ciężko mi się chodzi bo chwilami jest twardy jak kamień. No ale już niedługo

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

My wczoraj też pizzę mięliśmy, ale zjadłam sama całą małą pysznaaaa
Pewnie i ja zjadłabym całą, bo tych 4 kawałków zbytnio nie poczułam

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Ale mi zrobiłaś chęć na pizzę! Koniecznie muszę się wybrać z mężem. To będzie Twoje pierwsze KTG?
Pierwsze Nie wiem czemu wcześniej nie kazała robić Jak mnie jutro zbada tak jak ostatnio to chyba zejdę

Tort mistrzowski, kopara opada

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Wreszcie wyglądam jak człowiek mama przypilnowala mi Liwkę, mąż dalej w pracy, a ja zrobilam pazury u rąk i nóżek, umyłam i wyprostowałam włosy, wieczorem założę henne na brwi i rzęsy, i jak zdążę to sie wydepiluje

Żyć nie umierać

I brat wkońcu kupił mi 4-pak piwa za przegrany zakład. Zaklad o pleć dziecka :brzyda l:
Też urządziłam sobie dzisiaj małe spa, ogoliłam się ale ile się przy tym nagimnastykowałam paznokcie też zrobione.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora