2013-10-27, 23:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko
Cześć dziewczyny 
Czy Wy też czujecie się tak BEZNADZIEJNIE na samej końcówce?? Mi się już odechciewa żyć, tak mnie wszystko boli, drażni, swędzi  
Ciężko jest mi cokolwiek zrobić, a leżeć też źle  Po prostu wymiękam już..
Skurcze mam, co jakiś czas, takie średnio bolesne.. ale nic się od kilku dni nie zmienia, więc wątpię, żeby coś ruszało. Brzuch mi opada z dnia na dzień bardziej - dziś czułam jak Leo mi gmera łapkami na wysokości kości łonowej  może coś wygmera w końcu 
|
U mnie najgorzej jest wieczorem i nad ranem, wtedy zawsze wymiękam i chce mi się wyć Mała strasznie się wierci, wypycha. Nie wiem czy jest tak silna, czy to ja cienias ale te kuksańce mnie mocno bolą Poza tym brzuch mi się stawia, ciężko mi się chodzi bo chwilami jest twardy jak kamień. No ale już niedługo
Cytat:
Napisane przez Mya1989
My wczoraj też pizzę mięliśmy, ale zjadłam sama całą małą  pysznaaaa 
|
Pewnie i ja zjadłabym całą, bo tych 4 kawałków zbytnio nie poczułam 
Cytat:
Napisane przez ktosiula
Ale mi zrobiłaś chęć na pizzę! Koniecznie muszę się wybrać z mężem. To będzie Twoje pierwsze KTG?
|
Pierwsze Nie wiem czemu wcześniej nie kazała robić Jak mnie jutro zbada tak jak ostatnio to chyba zejdę 
Tort mistrzowski, kopara opada 
Cytat:
Napisane przez 89Beatka
|
Też urządziłam sobie dzisiaj małe spa, ogoliłam się ale ile się przy tym nagimnastykowałam paznokcie też zrobione.
|
|
|