Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 23:04   #3908
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
no dooooobraaaa, brzmialo to mniej więcej tak: ze nie będzie się księdzu tlumaczyl dlaczego ma dziecko z seksu przedmalzenskiego, skoro malzenstwa nie planuje i ze jemu się ksiądz tez nie spowiada gdzie i dlaczego jeździ na panienki... (znajomym proboszcz dziecko ochrzcil, ale dal warunek, ze przy drugim bez slubu nie ma szans).
koperty tez nie da, bo jemu nikt ot tak nic nie daje tylko musi na to ciężko zapracować...
później tesciowa chyba zaczela mu mowic, ze jak to tak, ze komunia itd. "no do komunii tez nie pojdzie - wszyscy odetchną z ulga, bo nie będzie się trzeba zrzucać na quada". na co ona, ze będzie biedna przez nas wytykana palcami, bo na religie nie będzie mogla chodzic "może do tego czasu w szkołach już będzie etyka, a na religie sama zdecyduje czy chce chodzic czy nie". ale sąsiadki i jakies dalsze ciotki już ja pytaly kiedy chrzcimy...
w końcu podsumowal, ze on nie wierzy w sakramenty i tu już pewnie tesciowa była purpurowa...(pewnie myśli, ze mu syna sprowadziłam na ciemna strone :P) i ze Pan Jezus tez sam się ochrzcil jak miał około trzydziestki, wiec jeszcze mamy kuuuupe czasu. to tak mniej więcej, bo siedziałam na kibelku i podsluchiwalam, a to baaaardzo nieładnie

aaa i żeby nie było, on jej to wszysztko mowil w ZARTACH. droczyl się jak syn z matka...

tylko dla dzieci. no dobra, te przedszkolne i wczesnoszkolne pewnie tez roznoszą zaraze ale na takich ogólnodostępnych w małych cieplych basenach i jacuzzi mocza się babcie...a u nich z higiena roznie bywa
jakiś taki wstręt mam, ze obcy dziad moczy w tej wodzie kulki, a ja mam tam wsadzić corke
Uwielbiam Twojego TŻ

u nas w jacuzzi moczą się chopy z brzuchami, feeee i nawet ja tam nie wchodzę mimo, że woda filtrowana i w ogóle
w sumie wiesz... wielu rodziców z tymi dziećmi wchodzi do wody i cholera wie czy oni z mydełkiem się lubią u nas na innej pływalni w małym basenie głównie dzieciaki no ale ogólnodostępny jest, nie wiem czy jakieś seniorki tam moczą dupki

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Helo nie mialam glowy dzisiaj zeby wejsc do Was a teraz nie chce mi sie nadrabiac ;( tz zalamany wypil 8 piw i w koncu zasna plakal jak dziecko pierwszy raz go takiego widzialam , ten tydz. bedzie ciezki bo sprawy pogrzebowe trzeba pozalatwiac do tego jutro wizyta w placowce reha z M. We wtorek szczepienie wvsrode kardio z Dawciem achh niechvten rok sie konczy....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora