Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Jesienna wymianka m.in. meteoryty,YSL, Estee Lauder, Noa Perle, beautyblender i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-28, 09:19   #162
VenetianGlass
Wtajemniczenie

Przekupka: 101 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Jesienna wymianka m.in. meteoryty,YSL, Estee Lauder, Noa Perle, beautyblender i

A jak z przydatnością kremu ? Z grubsza Ci odpowiada? Bardziej zależy Ci na peelingu czy Organique? Mi jeszcze wpadł w oko błyszczyk kawowy (jak z terminem ważności?). On jest bezbarwny, czy brązowy?

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Kiedy kupiłaś kremik ? Trochę się boję, bo mam azjatyckie zapasy, nie chciałabym, żeby mi się przeterminował. Coś o błyszczyku napiszesz ?

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Chodziło mi o "przydatność" w znaczeniu termin ważności, termin przydatności po otwarciu. Krem i/lub błyszczyk chciałam na zapas, dlatego tak pytam o terminy Skoro nie otwierałaś błyszczyka, to go nie otwieraj , szkoda. Proszę tylko o sprawdzenie daty ważności.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

A tak by Ci odpowiadało DKNY Be Delicious Fresh Blossom, peeling Love Me Green, Organique płyn do kapieli, Holika Holika wine sleeping mask white wine 2 x 1 ml za
- maseczki typu sheet mask beaut-y friends kollagenowe
- żel l'occitne werbena 50 ml
- mleczko l'ocittane werbena 50 ml
- błyszczyk kawowy Pat & Rub
- peeling do ust Pat & Rub (ok.1 /2)
- odżywka do włosów ciemnych Pat & Rub
- plastry nemura
- Sekret Tudorów (nadal i głównie ta )
- Włoskie zaręczyny
- Szukając Emmy
- Odzyskane życie
- Przekleństwa niewinności?