Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-28, 07:51   #123
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
W którym sklepie kupiłaś butki? Pokaż
Też byłam, w sobotę
Rano miałam sporo czasu więc spokojnie przeszłam sklep i mniej więcej wiem już gdzie co jest. Jak poszliśmy po zajęciach to się przeraziłam - dzikie tłumy
Kupiłam tylko szampon i odżywkę w YR i muszę przyznać, że zakochałam się już po pierwszym użyciu! Jakie mam dziś piękne, gładkie włosy
Ja też się pochwalę, że byłam w tej nowej galerii Ale tylko na chwilkę, bo kumpela z uczelni jechała po buty więc się z nią zabrałyśmy. Pierwsze odczucia z 40 minutowego pobytu- tak sobie
Odwiedziłam zaledwie 4 sklepy, ale sama galeria nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia.
Rozczarował mnie strasznie H&M Home. Spodziewałam się naprawdę wypasionego sklepu, a w rzeczywistości zostało na niego wydzielone troszkę miejsca na dziale dziecięcym
Minus- płatny parking No i ta ilość ludzi!!! Zdecydowanie nie jest dorym pomysłem odwiedzanie galerii zaraz po otwarciu
Na zakupy w listopadzie skoczę jednak do Browar/ Malty
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora