Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-28, 10:21   #2368
LadnyUsmiech
Przyczajenie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci

Pewnie macie racje co do odżywki b/s. Polecicie mi coś "mocnego"? Byłam na spisie, ale tam milion kosmetyków , tygodnie mi zabierze sprawdzenie każdego .

Idę po południu do fryzjera, zobaczymy co mi zaproponuje. Mimo wszystko jestem sceptycznie nastawiona. Choć farbuje cudnie i stara się oszczędzać włosy, to z pielęgnacją gorzej . Z drugiej strony prostowałam lata włosy i zaznaczałam wyraźnie, że to z lenistwa hmmm

Powiedzcie mi jeszcze jak nakładacie oleje? Nałożyłam na suche włosy, ale na moje siano potrzebowałabym z pół butli aby olej dotarł wszędzie gdzie powinien. Może położyć na wilgotne? I czy solna mgiełka do włosów (bielenda) to dobry pomysł na odświeżanie włosów?

Jakie cięcie mi doradzicie, jeśli mam stopniowane włosy? Same końcówki u dołu? Te wyżej położone końce też mają się nie najlepiej

Buszuje po tym forum krótko a już je kocham odzyskałam dawno utraconą nadzieję, że moje włosy to nie musi być sianko i że nie "taka ich uroda" jak zawsze myślałam

Edytowane przez LadnyUsmiech
Czas edycji: 2013-10-28 o 21:43
LadnyUsmiech jest offline Zgłoś do moderatora