Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-28, 09:31   #138
ladybird1122
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
To możemy sobie piątaka przybić O moich też by książkę można było napisać Jak komukolwiek opowiadam o "przygodach" z nimi, to nie chce uwierzyć
Choć teściową mam zdecydowanie gorszą!!! Wszystko musi wiedzieć, wszystko wie najlepiej, we wszystko się wpieprza, do niej musi należeć ostateczne zdanie Już samo to, że rodzina się jej boi o czymś świadczy
Ja początku też byłam pokojowo nastawiona, ale z czasem moja cierpliwość się skończyła Teraz jestem z teściami w konflikcie, a teściowa chyba do teraz jest zdziwiona, że ktoś się jej postawił
Ja też jestem w wymuszonym przez nich konflikcie. Moich teściów nikt sie nie boi, ale zachowują się dziwnie. Teściowa doprowadziła do zerwania kontaktów z całą rodziną teścia, z nami i ze swoją drugą córką i jej rodziną. Oczywiście nie da się wspomnieć,ze moja teściowa, to osoba bardzo "religijna". zrozumieć się tego nie da, ale żyć trzeba dalej.

Edytowane przez ladybird1122
Czas edycji: 2013-10-28 o 10:40
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora