Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-28, 09:43   #3923
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Diabli nie wiem czy CI pomoge, bo ja swoja teściowa bardzo lubie i cenie i chętnie jej zostawiam małego, za to z moją mamą mam wieczne spiny i bym z nią dziecka nie zostawiła. Teraz teściowa 2 tygodnie chodziła na spacery z młodym, nie raz przyjechała i jej mówie, że młody maruda, że nie zjadł i w ogole, ale ona luzik, pakuje dziecia i na spacer. Zawsze pyta kieyd jadł i kiedy spał, żeby wiedzieć kiedy go położyć.Jak jje płacze na spacerze to ponosi aż uśnie i do wózka i 2h ich nie ma jak opowiadała, że ona wszędzie do lekarza i urzędu z 2 dzieci, z 1,5 roku różnicy zasuwała, bo nie miała dziadków ani męża do pomocy. Czasem mam wrażenie, że ogarnia lepiej niż ja jak ja panikuje to mnie pociesza i mam do niej 100% zaufania
za to moja mama to inny temat w ogole, bo my się spieram non stop, a w kwestii młodego nie słucha w ogóle i jej najmądrzejsza, zresztą przypomina Twoją teściową może nie tak żeby ją obsługiwać, ale, że ona by chciała żebyśmy przyjeżdząli do niej z młodym i wysyłali fotki i w ogole, ale ona do ns raz na miesiąc wpada (do teściowej mam 3 km, do rodziców 30)ah szkoda gadać, focha mam na nią dziś ogólnego

Jakbym czytała o mojej teściowej z tym, że ona ma do nas może 2,5h ale raczej nas nie odwiedza bo przecież ma na miejscu pozostałe 4 wnuczki.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora