Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-28, 10:46   #1719
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

gosiaczek - to czekamy na zdjęcia! my też w środę mamy to usg, także będziemy od rana przeżywać razem

seleniti - cieszę się że doszliście w końcu z tż do jakiegoś konsensusu oby już nie przeciągał dalej struny bo faceci tak lubią, jak im się odstawi pistolet od głowy to lubi im wracać kozaczenie przed kobitą także musisz być konsekwentna i reagować na najmniejszą niesubordynację w tej kwestii

pallas ril - wieczór kawalerski sie szykuje wiec stad spięcie. Nie mam z tym problemu nie chodzi mi o zazdrość czy coś ale jakoś tak mi powiem szczerze przykro że będzie się bawił podczas gdy ja nie wiem czy do tej Gosi na panienski pójdę. To że chadzamy na imprezki jak wszystko jest ok to luz, po prostu ciekawiło mnie co zrobi jakbym ja nie mogla pojsc z przyczyn zdrowotnych wlasnie, a on pojdzie. Jasne ze wiem ze nie moge mu tego zabronić ale jakoś nie jest mi z tym dobrze do diaska;/ jakos nie w tej sytuacji. Bo jasne ze w normalnej sytuacji jak bywaly takie imprezy to on szedl bez problemu a ja tez sobie zajelam czas. Nie wiem czemu teraz czuje sie tak ciulowo z tym . Znam jego kolegów i wiem że to są takie palanciki , jeden przed drugim rżnie jaki to nie jest wyzwolony i jak przychodzi kawalerski któregoś z nich to już od miesięcy zawsze gdybają jak to nie będzie ostro i wogóle Kac Vegas
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora