Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-28, 22:13   #1837
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Byłam dziś z mama i Liwia na miescie i kupiłam sobie buty

ale ja nie o tym, spotkałyśmy znajomą mamy, wiec ździwienie bo myślała ze to dziecko mojej mamy i pyta o imię , więc ja mówię że Liwia, od razu zachwyt bo takie ładnie, i nie popularne bo wszystkie znajome jej dzieci to mają Julki i Emilki.

I tak patzrę na naszą listę i nie ma ani jednej Julii, Emilii chyba też, jest tylko jedna Zuzia. Więc chyba odchodzi się od tych imion.
No właśnie żadnej Julki u nas nie ma.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Będzie Nela!
edit: Doczytałam, że może wypisujesz się na własne żądanie. Jeśli mogą jeszcze poczekać to jasne, niech Nela podrośnie

Nina robi tylko taką Pytałam dziś o to położną i podobno tak ma właśnie kupka wyglądać

Nasza urodziła się 56cm, a praktycznie żadne ciuszki 56 nie są dobre - każde lekko za duże I to mówię o rzeczach typu pajace czy body, bo np. dostaliśmy prześliczną bluzę i sięga małej do pięt

Jaki?

De - gratulacje! Christian jest śliczny! Okruszek kochany!
Oby Wam tak pięknie dalej przesypiał
maomami - brzuch A ja mam wielkiego wiszącego flaka
ryba - Kochana, absolutnie żadnych brzuszków! Po cc można ćwiczyć, owszem, ale 1) po połogu, 2) mięśnie brzucha można ćwiczyć dopiero po 4-6 miesiącach. Wiem, że ciężko, ale olej te wszystkie durne przytyki i nie rób nic głupiego, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła
nemosek - super prezentuje się x-move w tej beżowej wersji

coralady i Taszanta - pewnie macie już swoje maluchy przy sobie Jeśli tak - gratulacje! Jeśli nie - szybkiego rozwiązania

A ja przedstawiam Ninę

Załącznik 5460499

Powróciłaś

Śliczna niunia,włoski i karnacja

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Tadam!!Umyłam dwa okna!! Jutro kolejne, może do świąt się wyrobię
A widzisz Ty jesteś dwa do przodu,ja dzisiaj nic nie zrobiłam oprócz prasowanka i obijanka

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
ja uzywałam maści po operacji Cepan...waliła czosnkiem ale pomogła, załuje tylko że nie stosowałam na druga blizne i ta widac maskarycznie( na szczescie jest w takimmiejscu ze stanik zawsze zasłania) ale ta w pępku i po boku to trzeba sie przyjrzec zeby zobaczyc

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Abby Sliczności
Potwierdzam jest dobra ale trzeba regularnie smarować przynajmniej 2-3 razy dziennie.Rezultat całkiem niezły.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131028_225500.jpg (63,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131028_225720.jpg (91,2 KB, 46 załadowań)

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora