Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-29, 15:03   #4289
rabbitka
Rozeznanie

My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Ijaa, Anesthesia Dzięki za propozycje piosenek!

Blondi sto lat! masz racje, bądźcie ponad to, nie przejmuj się kuzynką TŻta, szkoda nerwów!

Misia moim zdaniem będzie długi welon pasował te co wstawiłaś - piękne mój jest troszkę podobny do pierwszego

Co do upiększania się do ślubu - zapuszczam włosy, staram się o nie dbać, nie farbuję już 10 miesięcy (dla mnie wyczyn duży ), na diecie byłam całe 2 tygodnie obiecuje sobie, ż wezmę się za siebie bo świętach :p muszę też się zapisać do kosmetyczki, ale wiecznie czasu nie mam...

My zapraszamy tylko najbliższą rodzinę (wychodzi ok 30 osób z każdej strony), a reszta to znajomi 20-30 osób. Dzieci nie będzie, bo w rodzinie ich nie ma (mój najmłodszy kuzyn kończy 18 w tym roku, a bracia czy kuzynostwo o potomstwo się jeszcze nie postarali) a ze znajomych tylko jeden niemowlak, który zostanie z babcią

Alloffkowa myślę, że nie potrzebnie martwisz się na zapas, moja znajoma podróżowała na panieńskim paszporcie 2 miesiące po ślubie i nie miała żadnych problemów.

Say_Hello gratulacje zaklepania godziny!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora