2013-10-29, 16:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez Innocence_89
ale.Wam.dobrze.u.nas.dają .dopiero.od.roczku.Cwania ki.wiedza.że.takie.Malutk ie.dziecko.słodyczy.nie.j e 
|
właśnie miło z ich strony, sama się zdziwiłam jak dyrka zadzwoniła,ze są zapisy na paczki i mój Kubi też dostanie będzie wyżera 
Cytat:
Napisane przez myha82
INNOCENTE ja dzisiaj zaczełam proadzac zmieniaka iec nie chciałam jej fundowac na poczatku całego słoiczka. Ja na poczatek do miseczki daje tak ok 1/3 słoiczka. Z marcheka byłam bardziej ostrożna i dałam jej tylko parę łyzeczek. Mysle, ze po ziemniaczkach z marchewka spróbuje jej juz dac tyle ile bedzie chciała. A potem sama zaczne jej gotowac
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------
A i po tym słoiczku daje jeszcze cyca 
W ogole to ja mam małego zarloka. Mniej iecej co 2 h domaga sie jedzenia. Na szczescie nocy jest bardziej łaskawsza 
|
mnie to przeraza to karmienie tych stałych posiłków, jednak cyc najwygodniejszy i zawsze pod ręką 
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------
Cytat:
Napisane przez xal
wieści od cynamonka https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2704
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------
U mnie też są chyba paczki na święta dla dzieci, jak mi dadzą do paczki mm to się wkurzę, ale czekoladą nie pogardzę 
Muszę się upewnić w kadrach i zasugerować deserki czy kaszki bez dodatku cukru.
|
u mnie to wątpię,zeby były dostosowane do wieku
|
|