Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-29, 20:27   #4157
Budyniek
Rozeznanie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

my na słoiczkach. chcę wprowadzić warzywo w najbardziej możliwie czystej formie, żeby wykluczyć reakcję alergiczną, jak raz przejdzie przez "cykl" nowego smaczka to zacznę sama blendować. póki co chcę mieć czarno na białym

my nie dajemy kaszki znajome podpowiedziały, że skoro Niko nie ma kłopotów z niską wagą, to póki nie pragnę wprowadzić glutenu to kaszka jest zbędna, niepotrzebna. dlatego tylko mleko plus od jutra marchewka (jutro rowniutko 4,5 miesiąca)

Pawie_Oczko kurczę, nie wiem czy można przy kp. najlepiej skonsultować z lekarzem, bo koncerny odżegnują się od pisania "wolno/nie wolno" i wolą napisać "nie wolno", żeby nie mieć kupy w majtach. A tak naprawdę ciężko zorganizować grupę testową kobiet kp, bo kto ma ochotę narażać własnego brzdąca
w ciąży próbowałam takiego homeopatycznego dziadostwa za 30 zł. psikadła. totalnie kupę dało. a pomógł Olbas Oil. i inhalacje i kropla na poduszkę i kropla na łapkę. powstrzymało wyciek.