Wątek
:
Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-10-29, 21:53
#
2011
JJJustynAAA
Zakorzenienie
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Carolyna
mam nadzieje że samopoczucie poprawiło się???
Ja też już parę razy czytają wypowiedzi Anterii i innych dziewczyn miałam się wypowiedzieć, ale chyba już wszystko napisałyście. Zgadzam się z wieloma z was, ale na pewno nikt nikogo nie chce linczować...
Lolitka
mam nadzieje że zdasz nam relację z nocnego godzenia się
martuszkao
gratuluje umowy... Super masz szefa nie ma co
paulka
zobaczysz że wszystko będzie dobrze
Lightlimara
- masz prawo mieć takie a nie inne podejście do bycia matka,.. Tylko krowa nie zmienia zdania 0 jak to mówiła moja babcia
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------
Seksta, mała85, dark lady
super że na wizycie wszystko ok.
anulka
witaj i zparaszamy do nas... napisz coś o sobie ...
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------
Cytat:
Napisane przez
asia27100
i chyba czuję, że gubie się w tych wszystkich badaniach.... połówkowe rozumiem, mój gin je robi w 20 tygodniu. na prenatalne musimy jechać gdzieś indziej... ale genetyczne? to nie są te prenatalne? pogubiłąm się już doszczętnie....
Z tego co sie orientuje i na tyle na ile dzieewczyny mnie uświadomiły
to jest tak. Genetyczne robi się między 11 a 14 tc, To takie usg na któym gin dokładnie ogląda malucha.
Prenatalne to maja rzekomo stwierdzic prawdopodobieństwo chorób u dziecka - ja osobiście ich nie robiłam. Apołówkowe około 20 tc.
Zmyakm się myć i trochę poczytać...
Dobranoc kochane
Wyślij prywatną wiadomość do JJJustynAAA
Znajdź więcej postów JJJustynAAA