|
Dot.: Do Bhutana przez pół świata... czyli wizażowe postcrosserki cz. VI!
Cytat:
Napisane przez madziarka_
Jak masz je w albumie to na zdjęciu klikasz prawy, potem kopiuj adres URL grafiki, potem wklejasz do nowej karty i kopiujesz adres strony ( powinna być z końcówką jpg). i wklejasz ten link do wstaw obrazek...
mam nadzieję że coś zrozumiałaś bo nie umiem dobrze tłumaczyć  Tż mnie też kiedyś tego uczył bo nie wiedziałam
|
Czyli muszę wstawić do swojego albumu. Jutro ogarnę to może ktoś zataguje ze mną.
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka
Ja mam całkiem fajne kartonowe pudełko, które kupiłam w sklepie "Wszystko po 5 zł" za 3 zł  Jest spore i powinno mi starczyć na długo, a przede wszystkim mieszczą się tam wszystkie formaty pocztówek, jakie dostałam. Wcześniej miałam kilka mniejszych pudeł i nie mogłam zachować porządku, bo jakieś kartki nie pasowały.
|
U nas ponoć jest jeden fajny po 5zł z kartonami, koleżanka mi wczoraj mówiła. Muszę się tam wybrać, bo mój powoli zapełnia się i miejsca będzie brakować.
Od dzisiaj odkładam codziennie 2zł. Jak uzbiera mi się na 4-5 znaczków to kupuję znaczki i wysyłam.
04.01.2019 r. 
13.06.2020 r.
Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
|