Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do Bhutana przez pół świata... czyli wizażowe postcrosserki cz. VI!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-30, 08:29   #1030
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89
Dot.: Do Bhutana przez pół świata... czyli wizażowe postcrosserki cz. VI!

Cytat:
Napisane przez madziarka_ Pokaż wiadomość
Jak masz je w albumie to na zdjęciu klikasz prawy, potem kopiuj adres URL grafiki, potem wklejasz do nowej karty i kopiujesz adres strony ( powinna być z końcówką jpg). i wklejasz ten link do wstaw obrazek...

mam nadzieję że coś zrozumiałaś bo nie umiem dobrze tłumaczyć Tż mnie też kiedyś tego uczył bo nie wiedziałam
Czyli muszę wstawić do swojego albumu. Jutro ogarnę to może ktoś zataguje ze mną.

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Ja mam całkiem fajne kartonowe pudełko, które kupiłam w sklepie "Wszystko po 5 zł" za 3 zł Jest spore i powinno mi starczyć na długo, a przede wszystkim mieszczą się tam wszystkie formaty pocztówek, jakie dostałam. Wcześniej miałam kilka mniejszych pudeł i nie mogłam zachować porządku, bo jakieś kartki nie pasowały.
U nas ponoć jest jeden fajny po 5zł z kartonami, koleżanka mi wczoraj mówiła. Muszę się tam wybrać, bo mój powoli zapełnia się i miejsca będzie brakować.

Od dzisiaj odkładam codziennie 2zł. Jak uzbiera mi się na 4-5 znaczków to kupuję znaczki i wysyłam.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując