2013-10-30, 09:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cytat:
Napisane przez AgusiA753
Bardzo ładnie  Ale GAiK do mycia? Jeszcze nie próbowałam, bo to ta odżywka niby z cięższych, ciekawe czy moje to utachają
A gdzie dorwałaś te Farmony?
Farmony dorwałam chyba w drogerii Astor. Tam trafiłam na największy wybór polskich produktów.
[COLOR="rgb(75, 0, 130)"] Ponieważ olejuję przed każdym myciem jak na razie, to używam dużo G AiK, żeby porządnie zmyć olej, ale bez silnych detergentów. Olej rozpuszcza olej, a potem razem ładnie schodzą razem z odżywką, która ma składniki pozwalające ją przecież spłukać.
Wydaje mi się, że ta odżywka użyta do mycia wcale nie obciąża. Widziałam ją w zakresie cenowym 6,50 - 8,50 zł, więc znowu nie jest to jakieś szaleńcze marnotrastwo, żeby ją używać do mycia. [/COLOR]
Daj więcej gluta, albo wymieszaj go z żelem sklepowym, albo tak jak ja daję najpierw gluta, potem na to żel. Sam glut ma kiepski hold, ale pięknie nabłyszcza, zbija loki. Też tak robiłam, już 2 razy
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------
 co to będzie dalej...
LadnyUsmiech- dobrze zrobiłaś. Degażówki niszczą włosy. I bardzo ładnie
Rudzioch- ja bym powiedziała nawet Mrrrraauuu
Floria- poszukaj Garnier Fruity Passion. Ja kupiłam w POLO 
|
[COLOR="rgb(75, 0, 130)"]Dzięki, ale na razie odpada, ze względu na kokos. Dzisiaj kupię mam nadzieję samego kokosa i zobaczę, co mi robi. Jestem skłonna zrobić próbę na 1 kosmyku już dzisiaj.
[/COLOR]
|
|
|