Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-30, 11:20   #2103
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Anulka tez bym coś zjadła z pieczarek smaka mi zrobiłaś… musiałabym się zapytać TŻ kiedy znowu grzybnie zamawiamy

Santom już połówkowe za miesiąc ?? jak ten czas szybko leeeci
juz? dla mnie miesiac to teraz cala wiecznosc bedzie a z pieczarek proponuje zapiekanki domowe pieczarki myjemy, tarkujemy na najwiekszych oczkach, smazymy z cebulka i czosnkiem i siup na dlugie bagietki, posypujemy serem i do piekarnika pychota u mnie to sie zawsze sprawdza, bo i ja i Tz grzybozerni ostro jestesmy

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Mój Tż strasznie za Lenką od lat ale ostatnio troszkę mu przeszło Ja nie chcę popularnego imienia
Za to podoba mi się Olena, koleżanka ze żłobka (ukraińska odmiana imienia Helena :P ) ale odpada bo sie dzieciaki nasze by myliły Dla chłopców mam więcej typów

A przypomniało mi się - w ciąży niby można sok marchewkowy prawda? A on ma b.dużo witaminy A, a wątróbki przez wit.A nie można... Strasznie mnie ciągnie do tego soku ale teraz nie wiem :/
olenka nawet fajnie wlasnie oryginalnie, bo ja tez nie jestem za popularnymi imionami a co do soczku: wit A jest rozpuszczalna w tluszczach, wiec zeby sie wchlonela musialaby byc podana z tluszczem wlasnie tak mi sie zdaje wiec wydaje mi sie, ze mozesz pic soczek na wszelkie wypadek nie hektolitrami, ale mysle, ze jestes bezpieczna bo nie popadajmy w paranoje: zapotrzebowanie na wit A w ciazy tez wzrasta

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
U nas już od dawna dla chłopca jest Patryk, a dla dziewczynki najprawdopodobniej Ola Chcielismy dac Anna, ale u mnie w rodzinie co druga to Ania, więc odpada

Santom - już połówkowe, no super

A u mnie obiad wczorajszy Pomidorowa i kurczak w sosie Ale muszę posprzątac w domu
no nie tak juz, jeszcze miesiac osiwieje do tego czasu
a kurcze, zawsze bylam bardzo kurczakowa, a teraz miesa barzo malo jem... no cholibka nie wchodzi mi zupelnie...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora