2013-10-30, 17:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Napisane przez meluzyna87
Nie bolą Was boki od spania? Ja cały czas przed ciaża spałam na brzuchu a dzisiejszej nocy to normalnie nie mogłam sie ułożyć, aż w końcu jakos małą poduszeczkę podłożyłam i delikatnie na brzuchu sie połozyłam, och cóż to było za cudowne uczucie 
|
Boli mnie wszystko coraz częsciej myślę o tej poduszce motherhood 
A stópka - cudo!!
Cytat:
Napisane przez Castia
d
na poprawę humoru kliknęłam mojemu smykowi takie coś 
|
Mnie by poprawiło humor 
Cytat:
Napisane przez mmhym
Jeszcze się Wam pochwalę - kupiliśmy wczoraj fotelik Cybexa, byliśmy w jednej hurtowni wózki oglądać jeszcze raz i był na promocji za 400 zł, więc nie mogliśmy go zostawić. Szukałam potem na necie i chyba ciezko by było nowy dostać za te pieniądze  Bardzo się cieszę  Odgapiłam od Side 
|
Gratuluję! Jeden z najtrudniejszych wydatków z głowy 
Cytat:
Napisane przez asienka213
super, bardzo sie ciesze, ze wszystko ok 
|

Cytat:
Napisane przez agunia4ever
W przesądy nie wierzę. Noszę paski, patrzę przez Judasza, itp. Ale jeśli chodzi o chemię i jedzenie to mam świra trochę i fakt faktem czasem przeginam  Ale tak przy okazji najlepszy przesąd jaki słyszałam to że nie mogę chodzić po kałużach bo moje dziecko będzie pijakiem 
|
Moje będzie miało krótki rozum bo obcięłam włosy ostatnio 
Cytat:
Napisane przez Karolcia2401
jeszcze wam się pochwalę zakupami dla dziecia  nie żebym wczoraj narzekała na brak kasy  ale nie potrafię się powstrzymać, i tak robię postęp bo nie kupuję najmniejszych rozmiarów tylko celuję w większe, przemyślałam że krótki rękawek nada się na lato, jak maluch będzie miał ze 3-4 miesiące 
|
Też świetne!
Cytat:
Napisane przez mariolasl
|
Cześć Synku Marioli 
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Oto moje pierwsze zakupy dla Synka 
|

Cytat:
Napisane przez monkaa321
|
Nie zdązyłam wyłączyć głosu zanim z laptopa popłynęło "masaż krocza przed porodem" na co siedzący obok mnie mąż prawie spadł z łóżka

Cytat:
Napisane przez teQiba
Ja sie wszystkiego co jest zwiazane z porodem boje 
|
Ja też
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku
01.12.2012 [*]
|