Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-30, 17:44   #3996
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez meluzyna87 Pokaż wiadomość
Nie bolą Was boki od spania? Ja cały czas przed ciaża spałam na brzuchu a dzisiejszej nocy to normalnie nie mogłam sie ułożyć, aż w końcu jakos małą poduszeczkę podłożyłam i delikatnie na brzuchu sie połozyłam, och cóż to było za cudowne uczucie
Boli mnie wszystko coraz częsciej myślę o tej poduszce motherhood
A stópka - cudo!!

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
d

na poprawę humoru kliknęłam mojemu smykowi takie coś
Mnie by poprawiło humor

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Jeszcze się Wam pochwalę - kupiliśmy wczoraj fotelik Cybexa, byliśmy w jednej hurtowni wózki oglądać jeszcze raz i był na promocji za 400 zł, więc nie mogliśmy go zostawić. Szukałam potem na necie i chyba ciezko by było nowy dostać za te pieniądze Bardzo się cieszę Odgapiłam od Side
Gratuluję! Jeden z najtrudniejszych wydatków z głowy
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

super, bardzo sie ciesze, ze wszystko ok

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość

W przesądy nie wierzę. Noszę paski, patrzę przez Judasza, itp. Ale jeśli chodzi o chemię i jedzenie to mam świra trochę i fakt faktem czasem przeginam Ale tak przy okazji najlepszy przesąd jaki słyszałam to że nie mogę chodzić po kałużach bo moje dziecko będzie pijakiem
Moje będzie miało krótki rozum bo obcięłam włosy ostatnio
Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość

jeszcze wam się pochwalę zakupami dla dziecia nie żebym wczoraj narzekała na brak kasy ale nie potrafię się powstrzymać, i tak robię postęp bo nie kupuję najmniejszych rozmiarów tylko celuję w większe, przemyślałam że krótki rękawek nada się na lato, jak maluch będzie miał ze 3-4 miesiące
Też świetne!
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
To nasz Synek Załącznik 5462172

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cześć Synku Marioli
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Oto moje pierwsze zakupy dla Synka

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość

http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx myślałyście nad tym? Bo ja powiem szczerze, że tak i chyba sobie takie coś zafunduję któraś może stosowała? Macie jakąś wiedzę na ten temat czy to skuteczne?
Nie zdązyłam wyłączyć głosu zanim z laptopa popłynęło "masaż krocza przed porodem" na co siedzący obok mnie mąż prawie spadł z łóżka

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Ja sie wszystkiego co jest zwiazane z porodem boje
Ja też

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora