2013-10-31, 09:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez candace1
  ło matko za☠☠☠iaszczo
Też kupiłam młodemu to body  i mam ochotę jeszcze na komplet spidermana - chyba zrobię zamóweinie
banka-trzymam kciuki za TŻta - słabo mi jak słyszę o pogrzebach..
U nas piękna noc-młody obudził się tylko 1 raz po północy i spał do 6  zawsze by tak mogło być 
|
no to super, może już tak włąśnie będzie
Cytat:
Napisane przez deb
Cześć 
U nas nie było nocy łaskawców  tylko noc jak co noc
Banka - trzymam kciuki by ten dzień Wam szybko zleciał.
|
co się wyłamujecie? 
Cytat:
Napisane przez cloche
no on to na wszystko ma usprawiedliwienie, cwaniak jeden
wlasnie u nas tez czasem boczek nie wychodzi - jak np. mlody sie miota ze zmeczenia za bardzo... dlatego staram sie odpowiednio wczesnie go klasc. ale z nim roznie bywa... piekna noc, pierwsza pobodka o 3, czyli 6h spal bez przerwy. a potem to tak roznie, ale nie narzekam  o 7 ostatecznie wstalismy i o 9 padl przy cycu. w sumie szybko...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Fajnie, takie 6 godzin bez przerwy to ja lubię 
Cytat:
Napisane przez justyna_g4
Dziewczyny co kupić 5 letniej dziewczynce na urodziny? Lubi puzle wiec kupimy ale co do tego?? Myślałam o jakiejś ksiażce z bakami i grze planowej ale jaką tą grę? Może doświadczone mamusie coś polecą? Te nie doświadczone też 
|
oj cieżka sparawa, jestem chrzestną matką u 7latki, zawsze dylemat
|
|