Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-31, 12:12   #2502
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Maomami,Beatka

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
a ja wam wszystkim zazdroszcze tych usg...ja od 31 tyg nie mialam juz wcale i szczerze to dla mnie nie normalne ..powinna mi dac z jedno przed samym porodem,widze ze bede musiala pomyslec o prywatnym...jak se sama nie zaplace to lipa i nic nie wiem ...
A miałas już to 3 robione bezpłatne?
Ja byłam juz na dwóch prywatnych w okolicach 35 tygodnia i 39 czyli wczoraj

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Hejka witam się po wczorajszej wizycie jestem z wami na bierzaco ale jakoś nic nie pisze bo nie mogę coś się wpasowac w temat i ciężko mi coś doradzić bo czuje się daleko w tyle niż wy, ale dobrze że piszecie o swoich problemach, mi dużo to daje.
A po wizycie ok, szyjka zamknięta, trzyma, było szybkie usg Bartus waży 2200g, jestem w szoku bo przez 2tyg przybrał 600g, ja na całe szczęście w ciągu msc 2kg cały czas główką w dole i raczej już tak zostanie, a i jestem znowu przeziebiona

Lineczka trzymam za was
za wizytę

Dziewczyny ja wyszykowana i przygotowana ale to chyba jeszcze nie nasz czas na rodzenie
Czekam i czekam i nie moge sie doczekać

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
Chyba też się nada Ale jak masz parę świeżych jabłek to sobie możesz ugotować też taki na bieżąco

nie dziwię się i nad zmianą szpitala też bym pomyślała

Asist22 jak się masz denerwować to jedź do lekarza, zobaczy co i jak i najwyżej każe do domku wrócić

ot to Mały ciumek z Lenki A Wy już w domku?? Bo coś sobie nie mogę przypomnieć, czy pisałaś Jak Natalka reaguje na siostrzyczkę?

za tydzień!
Zagoń tż do masażu, niech się wprawia przed porodem

domi rośnie ładnie Jaś Za szczepienie
Masuje codziennie
Mamy takie przyrządy odpowiednie,jeden z wypustkami a drugi wibrujacy

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

domi za szczpienie

Zuzziak za brak paciora

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora