2013-10-31, 12:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Maomami,Beatka 
Cytat:
Napisane przez malinka123108
a ja wam wszystkim zazdroszcze tych usg...ja od 31 tyg nie mialam juz wcale i szczerze to dla mnie nie normalne ..powinna mi dac z jedno przed samym porodem,widze ze bede musiala pomyslec o prywatnym...jak se sama nie zaplace to lipa i nic nie wiem ... 
|
A miałas już to 3 robione bezpłatne?
Ja byłam juz na dwóch prywatnych w okolicach 35 tygodnia i 39 czyli wczoraj 
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88
Hejka  witam się po wczorajszej wizycie  jestem z wami na bierzaco ale jakoś nic nie pisze bo nie mogę coś się wpasowac w temat i ciężko mi coś doradzić bo czuje się daleko w tyle niż wy, ale dobrze że piszecie o swoich problemach, mi dużo to daje.
A po wizycie ok, szyjka zamknięta, trzyma, było szybkie usg Bartus waży 2200g, jestem w szoku bo przez 2tyg przybrał 600g, ja na całe szczęście w ciągu msc 2kg  cały czas główką w dole i raczej już tak zostanie, a i jestem znowu przeziebiona
Lineczka  trzymam za was 
|
za wizytę
Dziewczyny ja wyszykowana i przygotowana ale to chyba jeszcze nie nasz czas na rodzenie 
Czekam i czekam i nie moge sie doczekać 
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
Cytat:
Napisane przez sorento
Chyba też się nada  Ale jak masz parę świeżych jabłek to sobie możesz ugotować też taki na bieżąco
nie dziwię się  i nad zmianą szpitala też bym pomyślała
Asist22 jak się masz denerwować to jedź do lekarza, zobaczy co i jak i najwyżej każe do domku wrócić
ot to  Mały ciumek z Lenki  A Wy już w domku?? Bo coś sobie nie mogę przypomnieć, czy pisałaś  Jak Natalka reaguje na siostrzyczkę?
 za tydzień!
Zagoń tż do masażu, niech się wprawia przed porodem
domi rośnie ładnie Jaś  Za szczepienie 
|
Masuje codziennie 
Mamy takie przyrządy odpowiednie,jeden z wypustkami a drugi wibrujacy 
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------
domi za szczpienie 
Zuzziak za brak paciora
|
|
|