2013-10-31, 11:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez Seleniti
kasiab to Ci się egoistka za teściową trafiła  podziwiam Cię, ze jeszcze tak wytrzymujesz
hope no przy USG jest jakieś niewielkie "promieniowanie" czy jak to tam się nazywa, ale mnie gin powiedziała, jak byłam u niej na wizycie po szpitalu, że tylko zajrzy na szybko, sprawdzić czy z małym wszystko ok, żeby niczego tam bardziej nie podrażnić, więc mnie się wydaje, że nie tyle co USG jak to gmeranie tam, ale nie martw się będzie dobrze przecież musi ! 
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------
kasiab nie dziwię Ci się, bo jaki normalny człowiek by wytrzymał w takiej atmosferze, chyba rzeczywiście byś musiała tam wszystkich po kątach porozstawiać... ale rzeczywiście jak już się człowiek odizoluje, to odżywa 
|
Wiesz kochana najgorsze jest to, że ja jestem u nich i zbyt wiele nie mogę. No jakoś tak jestem wychowana, że nie umiem za dużo tu robic, bo nie mieszkam u siebie. Taka jakaś dziwna podświadomosc Nie wiesz tak naprawdę czego możesz się spodziewac. Czy wejdzie i pogada normalnie czy wejdzie i zaraz dopiecze, że kwiat nie podlany, bo to JEJ. Kazałam jej już zabrac te kwiaty no ale jakoś nie zabiera. Moja mama też mieszka z teściową, ale tam nie ma czegoś takiego. Każdy ma swoje i nikt nie wchodzi tak sobie po coś. Każdy żyje swoim życiem i jest super jedna do drugiej ma szacunek, a mój szacunek do teściowej dawno zgasł...
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------
Cytat:
Napisane przez h0pe
macie trochę słodyczy na lepszy humorek :
|
 Padłam:ha haha:
|
|
|