Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-31, 14:49   #4109
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Przyszedł mój pierwszy ciuszek dla dziecka, kombinezonik
jest prześliczny, pokazałam go mamie, to przytulała alez się cieszę jak głupia

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Niestety nie powiem jaka płeć bo nie wiem moje dziecko jest uparte, trzyma pępowinę między nogami (na poprzednim usg było tak samo), koniec kropka nie pokaże co tam ma!
Jestem zawiedziona bo się chyba za bardzo nastawiłam ale cóż może być też tak, że do końca będzie to niespodzianką Ciuszki dalej będę kupowała unisex...
Waży 330g, jest piękne
Uparciuch Może jeszcze się nie zdecydowało kim chce być

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
A ja dziś dowiedziałam się, że mój Miłołaj nie lubi jazdy samochodem, gdy siedzimy na miejscu pasażera... Tak się wiercił, że musiałam odchlić oparcie fotela

Właśnie wróciłam z cukierni - nie mogłam się zdecydować, który kawałek ciasta wziąć, więc wcinam i kremówkę, i napoleonkę
Może tak bardzo lubi, że chciałby juz wyjść i popatrzeć przez okno ??
Też zawsze mam problem, to biorę dwa rodzaje

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Fajny ten twój dzidziuś

Macie jakieś plany na Halloween? Bo ja nie i właśnie się zastanawiam czy można by coś fajnego z tym zrobić.
Mogliby puszczać jakieś dobre horrory w tv
My nic ciekawego, ale kupiłam w lidlu nugetsy halloween i sobie wieczorem zrobimy i obejżymy pierwsze dwa odcinki tej Bibli co to o niej trąbią, że podobno fajna.

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora