Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-31, 19:28   #4151
ag9
Zadomowienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
kurcze, już kiedyś pisałaś o tych grupach na fb i ja sobie wpisałam w wyszukiwarkę fb i mi się tylko kilka miast pokazało ale krk w nich nie było faktycznie jest ich tak mało???
A wg jakiego hasła trzeba szukać tych grup na fb? Bo ja nie mogę nic znaleźć...

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
ag9 ja też zawsze się stresuje przed USG. Od samego rana będę trzymać kciukersy
kciuki trzymane były mocno - nie cytuję już wszystkich ale dziękuję za gratki
Od samego początku czułam że to chłopak, nawet pierwsze ciuszki w sh kupione jakoś koło 8tc były w kolorze beżu i błękitu (jakośtak podświadomie), choć gdiześ tam mialam nadzieję że będzie mała Ania...

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
też jutro idę nie widziałam dziecia już 5, 5 tygodnia...
będzie dobrze, ag8, musi być
i też czasami mam coś podobnego jak Ty, najczęściej zaczyna sie jak szybko wstaję
wczorajszy dzień był straszny, doszły do tego mega wzdęcia i mega skurcze jelit, mało co nie pojechałam na IP...

Cytat:
Napisane przez headzik Pokaż wiadomość
też tak mam jak się przeforsuję także zwolnij troszkę i postaraj się nie stresować do wizyty
mam nadzieję w końcu zwolnić, dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i jakoś tak mi smutno...

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
może się macica obraziła że musiała pokazać co ma w środku
obraził to się młody jak tylko dr przytknął głowicę usg do brzucha. zaczął mnie nawalać od środka, chyba mu się nie podobało

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Poza tym lubię swoja pracę, ludzi z którymi pracuje Za to mam zamiar na macierzyńskim posiedzieć dłużej

Gratuluję Ale zazdroszczę, że już wiesz. Ja muszę jeszcze troszkę poczekać.
O mało się nie poryczałam przy tych wszystkich pożegnaniach w pracy też lubię swoją pracę i mam fajnych ludzi, ale dłużej nie dam rady..

Co do płci to szybko zleci, doczekasz się

I gratuluję wszystkich ujawnionych dzieciaczków.