Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-31, 21:24   #2415
czekoladka3
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
a mnie przeraża, że w dzisiejszych czasach liczą się tylko znajomości, a nie wykształcenie. Po studiach byłam na stażu w dość dużej firmie, w dziale finansowym. Mam akurat wykształcenie kierunkowe ( i szkoła średnia, i studia). Ze mną była dziewczyna po liceum handlowym. Akurat jak kończyłyśmy staż, jedna z pracownic odchodziła na urlop macierzyński. I kogo zostawili? Ją...i nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że tylko dlatego, że jej dziadek tam pracował i był zasłużonym dla firmy emerytem. Tak, wiedzę miała dużo mniejszą niż ja - na co dzień sie to dało zauważyć.
========================= =======
Chyba nie było...
niestety w dzisiejszych czasach liczą się tylko znajomości. Jak czytam takie historie z życia wzięte to aż mi się odechciewa studiować. Co z tego że wybrałam dosyć dobry kierunek jak i tak ja ani nikt z bliższej rodziny nie ma znajomości w tej branży (gastronomia)... beznadziejne czasy po prostu

tej gazetki jeszcze nie widziałam. Fajnie że jest whiskey, kupię tacie na prezent