2013-11-01, 07:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: chwalimy się poczynaniami do bycia idealną w tym ważny dla nas dniu!
Cytat:
Napisane przez magda_mjt
Ja jak byłam na wybielaniu, to dentystka stwierdziła, że mam niektóre plomby (jeszcze stare) nadkruszone i wymagają sprawdzenia, ale nie mówiła żeby to miało jakkolwiek przeszkodzić w wybielaniu. Jedynie- dla dziewczyn, które nosiły aparat na zęby- nie wiem jak u Was będą zęby wyglądały po ściągnięciu aparatu, ale mi po ściągnięciu zamków zostały ślady na zębach  ... i po wybieleniu miałam miejscami jaśniejsze kreski, albo co gorsza coś na styl bielszego kwadratu po zamku :/... z czasem zeszło, ale jakby się dobrze przypatrzyć to ja coś tam jeszcze widzę  .
|
ja od dłuższego czasu zdrowo sie odżywiam (miałam w sumie do zrzucenia ponad 20 kg), ale nie ze względu na ślub tylko tak to prostu. Ostatnio przytyłam troche i znowu musze się wziąść za siebie dla dziewczyn, ktre potrzebują zrzucić zbęgne kilogramy proponuje taki jadłospis:
śniadanie (np 8:00): 1 kiełbaska drobiowa gotowana, kromka pieczywa żytniego, pomidor lub ogórek
2 śniadanie (np 11) owoc i jogurt/ serek waniliowy itp
3. obiad (np 14) kasza z jajkiem sadzonym/ ryż z warzywami/ zupa
4. podwieczorek (np 16.30) owoc
5. kolacja (np 19) dwie kromki chleba żytniego z szynką i pomidor
Po tygodniu lub 10 dniach 1 kg mniej bez ćwiczeń ćwiczenia dodatkowo wprowadzić żeby ciało ujędrnić i ładnie wymodelować
|
|
|