Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-01, 10:24   #2893
yevele
Zadomowienie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
oj bidulko współczuje ale wiesz moze jutro lepiej sie poczujecie i jednak cos tam zdziałacie??
Ja już sie czuje o 10 razy lepiej jakas 3-4 dniówka to była dalej mam lekki kaszel,i katar ale to jest bez porównania do tego co było….
Wy dzisiaj macie wolne a ja ide do roboty….
oj współczuję u nas tak naprawdę 2 długie weekendy a w Irlandii kiedy macie jakieś wolne z okazji świąt? dopiero na Boże Narodzenie?

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
yevele - długo wytrzymałaś
haha to nie tak że wstrzymywałam, tylko przed porodem biegałam chyba z tydzień więc później się musiało unormować

dzisiaj jedziemy do mojego domku rodzinnego, mam nadzieję że nie będzie zawalonych dróg bo nie cierpię jeździć w korkach, wczoraj byłam na szczepieniu to też ludzi co nie miara malutka waży 5730g i od noszenia już mnie plecy bolą a co to będzie później

Edytowane przez yevele
Czas edycji: 2013-11-01 o 10:26
yevele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując