Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O siebie bardziej dbamy i super prezent na Gwiazdkę mamy ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-02, 13:43   #162
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Dot.: O siebie bardziej dbamy i super prezent na Gwiazdkę mamy ! :)

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Pewnie Co chcesz osiągnąć?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

W ogóle to czemu macie AŻ 18 dni wolnego na Święta?! Ja mam 10
Oficjalnie wolne zaczyna się od 23.12, a to jest poniedziałek, czyli doliczasz sobie jeszcze 2 dni weekendu. Kończy się (u mnie przynajmniej) 5 stycznia, nie mam pojecia dlaczego, ale nie narzekam

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Ja nie zdecydowałam się na studia.. teraz trochę żałuje
Dlaczego? Czym sie zajmujesz?
Cytat:
Napisane przez PiszacDniem Pokaż wiadomość
na jaki ?

Dziewczyny jakby cos przepraszam za wszystkie błędy ale moj szczeniak no nie daje mi w spokoju odpisac
żądam fotki winowajcy! uwielbiam szczeniaczki

Jestem teraz szatynką, ale gdzieś tam zapodziały się blond pasma. Odrostów oczywiście nie farbowałam, od jakiegoś czasu nakładam farbę na same farbowańce, zeby były jak najbardziej zlizone do naturalnego koloru.

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4353013 6]

Chciałabym się zmotywować do ćwiczeń ( których nie cierpię).
Nie zależy mi na utracie kilogramów bo wagę mam ok, ale niestety wszystko idzie mi w brzuch i mam małą oponkę, którą chciałabym zlikwidować, ewentualnie jakby się dało tłuszczyk z brzucha mógłby mi się przenieść w ręce . I oczywiście chciałabym trochę poprawić kondycję, która tragiczna jest

Od miesiąca olejuję pozanokcie, ale akurat do tego motywacji nie potrzebuje, bo jak widzę efekty, to olejki same wpadają mi w ręce.[/QUOTE]

Ja Ci dam!