Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-02, 18:31   #4300
Lewek
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że chciałabym jak najszybciej uciekać do domu Jeśli oczywiście dobrze bym się czuła, bo są takie kobiety, które kilka godzin po są w stanie normalnie chodzić i funkcjonować.

W Polskich szpitalach słabo karmią, więc tż będzie musiał mi jedzenie dowozić ja na jednej kromce na śniadanie nie przeżyję do obiadu dlatego mam nadzieję, że te 3 dni mi szybko miną. Nigdy w życiu nie leżałam w szpitalu
A czemu 3 dni?? Z tego co wiem to 2 doby się normalnie leży, ja po cesarce też tyle leżałam.

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

ja tez chcialam jak najszybciej do domu, nie z powodu jedzenia, bo dostawalam menu i moglam sobie wybrac co chce jesc, ale mi sie tam po prostu nudzilo nic mi nie bylo, czulam sie swietnie, wyszlam po 2,5 dniach ale lekarz sie pytal, czy tak szybko uciekam bo tak mi u nich zle
dokładnie, ja też leżałam 2,5 doby i już mi się nudziło, choć byłam w prywatnej klinice i warunki były super. Ale wszystkiego co chciałam się dowiedziałam i zwyczajnie człowiek chce do domuuuuuu
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora