Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-02, 23:37   #3759
@na
Zakorzenienie

Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.

Cytat:
Napisane przez Katuszka89 Pokaż wiadomość
na rynku pracy jest źle... nie wiem co się dzieje ale nie widać że może być lepiej. Jeśli chodzi o urząd to raczej bym liczyła na jakiś staż za 844zł na rękę, chociaż według mnie lepsze to niż nic.
dokładnie, nie pogardziłabym i tym
Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Moja kuzynka jest w podobnej sytuacji, w kilku miejscach pytali ją czy jest mężatką, chociaż nie powinni, na odpowiedź, że tak ich reakcja była tylko jedna, nawet mimo tego, że ma status studenta. Czasem też była pytana czy planują w najbliższym czasie dzieci itp. szczyt chamstwa i w ogóle to jest chyba zabronione, ale teraz takie chore czasy, że pracodawca to WIELKI PAN ;/ Z tego co obserwuję młodym mężczyzną jest dużo łatwiej znaleźć prace...ale z jednej pensji ciężko utrzymać się we dwoje a co dopiero myśleć o dzieciach...nasza polityka prorodzinna Już nie mówię, o umowach, bo to jest w ogóle kpina... I te wymagania o orzeczeniu o niepełnosprawności? No ku.ra jego mać, aż mi ciśnienie skoczyło!
i tu też się zgodzę z tym co napisałaś. Faceci mają łatwiej

hej i dobranoc

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora