Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opinie o zawodzie pielęgniarki.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-03, 02:02   #10
Oliskova
Raczkowanie

Dot.: Wasze opinie o zawodzie pielęgniarki.

Cytat:
Napisane przez pielegniarka100 Pokaż wiadomość
Jak nie potrafisz czytać to najwyższa pora się nauczyć
Nie sądzisz, że gdyby chodziło o najmilej wspominany to padło by to słowo w pytaniu?

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Ankieta konstruowana przez osobę z tytułem dr.n.przyr, oceniona i zakaceptowana przez recenzenta
Pomoc takich osób jak Ty jest zbędna, komentarze możesz zachować dla siebie, jeśli nie chcesz wypełniać to po prostu zostaw, po co negować. Nie od dzisiaj wiadomo, że internet to także miejsce upośledzonych emocjonalnie hejterów, którzy w życiu prywatnym mało są w stanie wyrazić słowem, za to bardzo dobrze radzą sobie anonimowo w sieci, bardzo dobrze czytaj- obrażając innych

Skoro pytania są dla Ciebie trudne do zrozumienia, chociaż skonstruowane ze zdań prostych, to jest mi strasznie przykro.
Zakładam, że reprezentujesz wysoki poziom intelektualny i tworzeniu ankiet wiesz wszystko.
Zajmij sie tym zawodowo koniecznie! Pozdrawiam

Moje zdanie o zawodzie pielęgniarki jest takie, że jeśli jakaś pielęgniarka odnosi się do pacjentów w taki sposób jak zaprezentowany powyżej, to powinna zmienić zawód.

Najnowszy post:

Moje makijaże ---> Oliskova Make up
Oliskova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując