Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biżuteria ze stali szlachetnej - Wasze opinie !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-03, 10:36   #1
aezn913
Raczkowanie

Smile

Biżuteria ze stali szlachetnej - Wasze opinie !

Cześć dziewczyny Mam pytanie czy posiadacie może biżuterię ze stali szlachetnej ? Zastanawiam się nad zakupem bransoletek typu Lilou, ale oryginalne zawieszki są dla mnie stanowczo za drogie. Firma Ami jest cenowo przystępniejsza, zawieszki są również srebrne, ale koszt bransoletki z 3 charmsami też nie jest mały bo 225zł

Na Wizażu znalazłam polecających Dedicante, jednak posiadają oni jedynie biżuterię ze stali szlachetnej. Nie wiem, jak taka stal wygląda na żywo ? Czy bardzo różni się od srebra wizualnie ? Sprzedawca zapewniał mnie, stal szlachetna jest dobrej jakości, nie rdzewieje pod wpływem wody oraz nie śniedzieje i nie uczula w porównaniu do srebra. Wizualnie również nie widać różnić. Na ich FanPage'u bransoletki prezentują się naprawdę ładnie, ale wiadomo, że to tylko zdjęcie i jestem ciekawa Waszych opinii

Pytałam o cenę bransoletki z 3 zawieszkami i jest to 68zł z grawerem gratis. Wklejam LINK do fp (jeśli uznacie to za reklamę, to go usunę).

Zdaję sobie sprawę, że "Lilou" to tymczasowy trend, dlatego powiedzcie mi czy warto dołożyć do srebra, czy zamówić stal szlachetną

aezn913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując