2013-11-03, 17:28
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cześć Dziewczyny, mało się udzielam, ale czytam Was Niestety nie mam siły czasem pisać. Albo jestem w pracy albo śpię itd. Jak powiedziałam w pracy o ciąży i dałam zaświadczenie od lekarza to obcieli mi zmiany i nie pracuje już po 12 h, więc super, miło z ich strony, ale mimo to, cały czas na nogach i trudne warunki i sami sugerują mi pójście na L4, bo w sumie dla nich taniej jest zatrudnić kogoś na moje miejsce, kto będzie pracował w 100%. Bo ja to teraz ani dostawy, ani coś i w sumie im nie na rękę. Dlatego we wtorek idziemy z mężem do innego lekarza, który zgodził się dać mi l4. (Moja prowadząca lekarka odmówiła, bo ciąża to nie choroba). Nieważne przecież, że pracuje na stojąco, w stresie, pędzie, hałasie, 7 dni w tyg, z kosmetykami i perfumami i te zapachy mnie zabijają i nie jestem w stanie podać klientce blotera z zapachem, bo mnie mdli ..
Więc wierzę szczerze, że trochę odpocznę i się zregeneruję.
Nikt tu chyba o tym nie pisał, ale uważam, że termin naszej ciąży jest idealnyyyyyyy! Teraz prześpimy zimę, brzuszki nie są jeszcze na tyle duże, nie musimy dużej kurtki kupować, później wiosną ubiór to nie problem no i na początku lata, przed upałami będziemy miały bobaska i całe lato spacerki <3
Pozdrawiam Was niedzielnie
|
|
|