2007-05-15, 11:18
|
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Napisane przez xal
witam,
znalazłam ten wątek i stwierdziłam, że jak tyle konsultantek i znawczyń w 1 miejscu to zadam pytanko o zapachy.
Avon ma ich dużo i żeby sobie coś dobrać to strasznie dużo czasu schodzi a później się już miesza.
Szukam jakiegoś lekkiego zapachu na lato, nie słodki, kwiatowy i żeby się dłużej utrzymał. Może być woda perfumowana, może być spray do ciała ...
Co możecie mi doradzić? Nie będę kupować w ciemno, ale już będę mieć mniejsze pole wyboru jak pójdę wywąchać coś dla siebie.
Miałam summer white, już mi się odwidziało, pur blanka też już jakoś niebardzo, incadessence jest za mocne.
Możecie coś doradzić rześkiego, letniego, niesłodkiego?
|
Może Surreal albo Passion Dance? Ewentualnie Blue Rush, ale to bardziej "wodna" kategoria. Może podpasowałby Ci Celebre, ale jest owocowo-kwiatowy. Be Spontanous, jak poleciła Ci Elffee, jest bardzo trawiasty. Hmm... a może Treselle? Najlepiej weź sobie próbki. W Avonie większość "perfum" jest kwiatowa. Z droższych mogę polecić In Bloom, full kwiatów.
Cytat:
-celebre,
-far away,
-dreamlife,
-blue rush,
-lyrical,
-perceive.
|
Far Away i Perceive bym odrzuciła, bo są bardzo mocne i słodkie. Celebre albo Lyrical, lub, jeśli lubisz "wodne", Blue Rush.
|
|
|