2013-11-04, 09:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
Mamy tez centralne. Fajny ten kojec, musze o czyms takim tez pomyslec, moglo to by byc tansze
Co do mleka to pewnie jest w sam raz, ale tak jak pisalam wczesniej, nie raz karmie ja z dwoch..
|
ja też przeważnie karmię z 2 
ja kupuje taki, ale to jeszcze chwilkę
http://allegro.pl/skladany-kojec-dre...672981651.html
Cytat:
Napisane przez humpback
mąż mój zdecydował się na przejęcie mojego macierzyńskiego/rodzicielskiego  więc żeby delikatnie się wprawił a jednocześnie miał moje wsparcie to od grudnia idę do pracy  co prawda na razie tak na 4h dziennie, i dopiero od stycznia na cały etat, ale i tak się cieszę  muszę zaraz papierologię odwalić i przesłać ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
brawa dla męża  k laski:
zazdroszczę powrotu do pracy, ja dopiero od marca
daj znać jak tam odstawianie cycka, bo to wisi nade mną i szukam rad
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Ja też nie słyszałam, ale dopiero 1 listopada zaczęli mnie ludzie zaczepiać i przy grobie dziadków pytać czy taki maluszek to ochrzczony, bo strach na cmentarz przychodzić, a ja w ogóle nie wiedziałam o co chodzi. W końcu się zdenerwowałam i zapytałam się jednej babki ale co i jak i póxniej mama mi powiedziała, że pilnowała tego, ale sama nie wie czemu... 
|
my na razie nie planujemy chrzić to bym dziecka nigdy nie wzięła na cmentarz
Cytat:
Napisane przez puchatkowa
Dziewczyny czy otwarty słoiczek Hippa może stać w lodówce tylko 24h? Bo tylko wyczytałam, że zużyć na drugi dzień, a np. na bobovicie jest napisane, że do 48h...
|
ja trzymam 48h, ale rzadko bo zazwyczaj schodzi w 24h
u małego w końcu widać białą kreskę ząbek nadchodzi
mały od rana szczęśliwy i śpi już od godziny (co mu się nie zdarza) więc chyba mu ulżyło
|
|