Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze wspomnienie związane z jedzeniem :-D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-14, 13:30   #1
Lovisa
Zakorzenienie

Talking

Najgorsze wspomnienie związane z jedzeniem :-D

O tak, jedzenie potrafi zaskoczyć niemile. Nigdy nie zapomne pewnej sytuacji - byłam jako dziecko na wczasach z rodzicami. Codziennie jedlismy śniadania, obiady i kolacje w stołówce [takie typowe wczasy]. Kiedyś na obiad był bigos. Wygladał normalnie, nawet nieźle [tylko z pozoru]. Mama i tata jedli i mnie tez nałożyli, mimo, że tak srednio miałam chęc na bigosik. No i zjadłam trochę. Życiowy błąd i niefart, jakich mało! Tak mogę ująć to najkrócej. W pewnym momencie poczułam w ustach coś tak obrzydliwego, oślizgłego i odrażającego, że nie wiedziałam, czy mam to wypluć, połknąć czym prędzej, wylecieć w kosmos, czy rozpłakać się! Mimo, iż na stołowce było pełno ludzi, zdecydowąłam sie wypluć to paskudztwo czym predzej na serwetkę. Moim oczom ukazała sie ohydna chręść/kawał szarego mięsa z jakąś skórką, w kazdym razie coś totalnie niejadalnego! Coza trauma, do dzis myślę o tym ze zgrozą. Od tamtego czasu -choć minęło 13 lat- nigdy nie wzięłam bigosu do ust...
A czy Wy macie jakies przykre jedzeniowe wpadki?

Edytowane przez Lovisa
Czas edycji: 2005-06-14 o 13:53
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując