Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-04, 11:54   #2016
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

hej wam nie mam kiedy nawet was poczytać i nadrobić a przyszłam się wygadać bo nie wiem co z moją mała... jak wróciłyśmy ze szpitala to przez pierwsze dni jadła i spała i było ok a teraz ? od piątku jest problem chciałaby cały czas jesc do tego nic nie przybrała praktycznie bo moja ciocia połozna w sobote ją ważyła wiec od wczoraj na noc ja dokarmiamy mlekiem sztucznym ja nie wiem może mój pokarm jest mało wartościowy i ona się nie najada?? je po 20 minut przerwę robi i później kontynuacja bo się denerwuje i ciamka i szuka i się denerwuje, jak już ja drugi raz dostawie to niby wywali cyca to się ciesze ze pojdzie spac a ta ani myśli a przecież nie ma nawet dwóch tygodni i powinna spac a miedzy karmieniami spi może godzine ?? ciocia mowi zebym zaczęła karmić co 2 godziny zobaczymy czy to pomoże bo ja już nie wiem w takim momencie przeszłabym na mleko sztuczne bo już jestem zmeczona mega a teraz zamiast spac to lezy i oczy ma jak 5 zł :|
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora