Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-04, 20:25   #103
prodiament
Raczkowanie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
szpinak daje mrożony w lisciach z tesco ,bo sama go zawsze kupuje i jest pyszny, gotuje sie chwile max 1omin
ziemniaka do jedej zupki daje tylko połowe
a marchewki najwiecej

wooooww 250ml to ja myslałam ,ze moj dużo je;p

absolutnie nie ma co przesadzac ze sterylnością
dzięki za odpowiedź a tego szpinaku ile mniej więcej dać na porcję przecieru/zupki? i wrzucić go razem do marchewki i ziemniaka, żeby się razem gotowały pod koniec, czy oddzielnie go ugotować?

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Nie tyle pamięć co pamiętliwość, bo pamięć już zawodzi

Tytuł jak tytuł, czepiasz się. Trochę luzu
Ja na niego głosowałam, bo mi się już kupy i inne znudziły

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Daj jej coś święcącego do złapania to poleci na brzuszek
kładę jej na macie zabawki po bokach, ale na razie nie działa

dziś w chwili desperacji, kiedy przyciskałam ryczącą wniebogłosy Julkę do maty podczas ćwiczeń Vojty, poprosiłam mamę, żeby podsunęła jej pod nos tablet z Reksiem włączonym przez youtube - pierwszy raz ucichła i leżała spokojnie przez te 1,5 minuty ostatniego ćwiczenia. Pewnie odwóci to jej uwagę chociaż kilka razy. Już nie wiem, co wymyślać, żeby tak strasznie nie płakała...

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
głosowała większość. dla mnie tytuł jak tytuł, nie brałabym tego bardzo serio. tym bardziej że jak dziewczyny wspominały wypadki kiedy dziecko spadło z łóżka, to nikt się z tego nie cieszył

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

krab przecudny

pamiętliwość to pamięć tylko że wybiórcza

a widziałyście to
http://www.wykop.pl/ramka/1705064/kreatywna-mama-zmienia-drzemke-dziecka-w-niesamowite-zdjecia/

? strasznie mi się podoba
zdjęcia rewelacyjne - mi zabrakłoby wyobraźni na takie fajne pomysły

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
prodiament ze słoiczka dałam jarzynkę z królikiem, póki co nie mam żadnego mięsa swojego, a takiego ze sklepu np kurczaka boję się dać

a co do tytułu toć to są żarty - a nie jakaś makabra gosia261282

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

no ładnie

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

świetne!

xal Ty jesteś niczym detektyw Monk
kurczaka ze sklepu też pewnie nie kupię, bo podobno okropnie są nafaszerowane hormonami, więc kurczak będzie ze słoiczków, ale królika mąż kupił od znajomego, więc chociaż z tego skorzystam

---
A może robiła już któraś z Was sama danie z mięsem królika? czy tylko ze słoiczków korzystałyście?
prodiament jest offline Zgłoś do moderatora