2013-11-05, 10:00
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Czas na kolejne karmienie, dobrze że Liwia je o stałych porach
ja zaraz wybywam na miasto i mama mi jej przypilnuje, chociaz pogoda nieciekawa. Dziś spaceru nie będzie, trzeba będzie otworzyć okno do werandowania, bo zauważyłam że jesli nie jesteśmy na spacerze to później marudna jest.
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------
Cytat:
Napisane przez rinco
To ja melduję, że jestem po wizycie (wczoraj), sytuacja bez zmian na gorsze, czyli szyjka nadal skrócona i mam leżeć, gin mnie nastraszył, że duże ryzyko przedwczesnego porodu i takie tam, ale mam nadzieję, że dotrwam do grudnia  To samo miałam przy pierwszej ciąży, a nawet gorzej, więc nie jest tak źle
Poza tym jak tak Was czytam to stwierdzam, że chyba tu nie pasuję  Połowa z Was już urodziła, a ja wczoraj zaczęłam dopiero robić listę wyprawkową  Na szczęście okazało się, że oprócz łóżeczka, rożka, pościeli i paru kosmetycznych drobiazgów to wszystko mam 
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------
Acha no i gratuluję nowym mamusiom i trzymam kciuki za kolejne porody 
|
wiec oszczędzaj sie
i własnie ze pasujesz do wątku bo my przez 5 miesięcy rodzimy wiec kazda sie załapie
|
|
|