2013-11-05, 11:25
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez satanna
Witajcie 
W tym dziale nigdy się nie udzielałam, ale nadszedł czas
U Nas jest już 9 tydzień potwierdzony przez gina. W przyszłą środę idziemy z TŻ na kolejną wizytę i USG. Termin amy na 13 czerwca 2014.
W 5 tyg Fasol (jak o nim mówimy) miał prawie 2 mm i serduszko biło mu 101 rzay/minutę.
Bałam się do tej pory komuś mówić bo to moja pierwsza ciąża i w szczerze pisząc to uczucie jaki mi ciągle towarzyszy to strach. Junior jest planowany , aczkolwiek jestesmy w szoku ze udało nam się w pierwszym miesiącu starań, ale... Boje się czy wszytsko będzie ok, czy nie poronię, czy sobie poradzimy, czy w ogóle nadajemy sie na rodziców. A od 6 tygodnia mam tak okropne mdłości trwające cały dzień. Od rana do wieczora. Od 5 nad ranem do 22 ;/ Mam dosyc. Nic nie pomaga. Po imbirze i herbatce wymiotuje. Nie ma zależności czym i kiedy. Wczoraj np. wieczorem poganło mnie do łazienki o 22 zeby zwrócic resztki chinszczyzny, którą jedliśmy o 17... Nie zjadłam dużo bo nie mam apetytu ale to było coś strasznego. Okropny ból brzucha i ten kwas. na dodatek widziałam świeżą krew - najpewniej podrażniony przełyk - bo normalnie mam refluks ;/
Czy znacie jeszcze jakies sposoby na nudności czy trzeba czekać? i Kiedy u Was to minęło?
.....desperacko poszukuję pocieszenia 
|
Witaj, jeżeli chodzi o nudności to mi pomagają chrupki kukurydziane. Nie przechodzą w 100% ale je łagodzą
Ja dziś się pochwaliłam że nie wymiotuję od niedzieli a po myciu zębów tak mnie złapało że masakra
Ostatnio zęby myje meeeega szybko 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|