Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-05, 12:45   #272
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez NoBoTak Pokaż wiadomość
Tylko Mój nie ulewa:/

A napisz o co chodzi z tą żelatyną na włosy?
can już widzę odpisała

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Cze
Michas dziś spal cala noc
Wstal o 5 i teraz drzemie wiec mam chwilę, żeby do Was zajrzec

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

http://www.anwen.pl/2012/08/laminowa...tyna-moje.html

dzięki

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
4 to znacznie mniej niż przez ostatnie noce, więc luksus. a 2, kiedy to było i kiedy znów będzie
myślę, że bliżej niż dalej

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
u nas ostatnio ciagle tak to wygląda zasypia o 19 (kapiemy ok. 18:30), bo dluzej nie jest w staneie wytrwać, jeden albo dwa cyce nocne i spimy do 9! czasem jak tatus jak za bardzo rozbudzi to fika kolo 7, ale lezymy do 9 i najczęściej jednak zasypia

i kolejna fotka z cyklu - mam w domu spiocha. poszlam...siku. wracam dziecka nie ma. wystarczy jej dac smoczek i odplywa. fakt to jest jej pora drzemki, ale nic nie wskazywalo na zmeczenie myslalam, ze trochę jednak "poczyta"
u nas sukces, że do 7.30, bo po zmianie czasu było ok 6-6.30:/ a kładziemy się ok 19.30-20 i przeważnie mamy jedną pobudkę, czasem dopychamy o 23 jak mama się kłądzie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
helloł
dziecię śpi jak suseł, wczoraj dalam mu ok 19.30 kaszkę tą z rossmana, wciągnął ok 90 ml, potem kąpiel i cyc, - pierwsza pobudka o 4 rano! także ten..
dziś siedzimy w domu, mały kicha i prycha, na dworze zimno i pada a ja mam lenia

a Emil po prostu wymiata !
jaką kaszkę z rossmana? te z babydream w słoiczkach? młody nie chce mi jeść zwykłych kaszek to może takie by zjadł?

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

a propo syfu robionego przez tatusiow...ostatnio podczas spaceru ze znajoma mamuska uznalysmy, ze gdyby nie faceci to nasze "macierzyństwo" byłoby uslane rozami nie byłoby potrzeby gotowania obiadu, w domu zawsze porządek, zero kubkow, talerzy, skarpetek. nie trzeba non stop prac...sielanka! a podobno dziecko to wieeelkie wyzwanie

biedny maluszek a która to szczepionka jest owiana zla slawa? odra swinka i rozyczka? tam tez się wybiera rodzaj szczepionki jak w przypadku zoltaczki (euvax, engerix?) na pneumokoki pewnie zaszczepimy. jeśli dziecko skończy pol roku to 2 dawki? i ile mniej więcej płacicie? teraz w listopadzie mamy wzw, to może w grudniu-styczniu wciśniemy pneumo. znow temat szczepien
ja muszę małża pochwalić, bo w domu nie je obiadów, więc gotuje cokolwiek dla siebie i jeszcze ogarnia kuchnię jak ja idę już spać

my płaciliśmy 259 za szczepionkę w aptece, w przychodni 270

byłam w pracy młody wsyztskich zachwycił, cały czas rozdawał uśmiechy i ani raz nie jęknąłmama jest dumna został wychwalony, że grzeczny

ja obgadałam z szefem i wracam od lutego co drugi dzień do pracy a co drugi będę urlop wykorzystywać, a od marca już na cały etat