2013-11-05, 12:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
Napisane przez NoBoTak
Tylko Mój nie ulewa:/
A napisz o co chodzi z tą żelatyną na włosy? 
|
can już widzę odpisała
Cytat:
Napisane przez candace1
|
dzięki
Cytat:
Napisane przez humpback
4 to znacznie mniej niż przez ostatnie noce, więc luksus. a 2, kiedy to było i kiedy znów będzie
|
myślę, że bliżej niż dalej
Cytat:
Napisane przez diabli
u nas ostatnio ciagle tak to wygląda  zasypia o 19 (kapiemy ok. 18:30), bo dluzej nie jest w staneie wytrwać, jeden albo dwa cyce nocne i spimy do 9! czasem jak tatus jak za bardzo rozbudzi to fika kolo 7, ale lezymy do 9 i najczęściej jednak zasypia
i kolejna fotka z cyklu - mam w domu spiocha. poszlam...siku. wracam dziecka nie ma. wystarczy jej dac smoczek i odplywa. fakt to jest jej pora drzemki, ale nic nie wskazywalo na zmeczenie  myslalam, ze trochę jednak "poczyta" 
|
u nas sukces, że do 7.30, bo po zmianie czasu było ok 6-6.30:/ a kładziemy się ok 19.30-20 i przeważnie mamy jedną pobudkę, czasem dopychamy o 23 jak mama się kłądzie
Cytat:
Napisane przez ankaaa206
helloł 
dziecię śpi jak suseł, wczoraj dalam mu ok 19.30 kaszkę tą z rossmana, wciągnął ok 90 ml, potem kąpiel i cyc, - pierwsza pobudka o 4 rano!  także ten.. 
dziś siedzimy w domu, mały kicha i prycha, na dworze zimno i pada a ja mam lenia
a Emil po prostu wymiata !
|
jaką kaszkę z rossmana? te z babydream w słoiczkach? młody nie chce mi jeść zwykłych kaszek to może takie by zjadł?
Cytat:
Napisane przez diabli
|
ja muszę małża pochwalić, bo w domu nie je obiadów, więc gotuje cokolwiek dla siebie i jeszcze ogarnia kuchnię jak ja idę już spać
my płaciliśmy 259 za szczepionkę w aptece, w przychodni 270
byłam w pracy młody wsyztskich zachwycił, cały czas rozdawał uśmiechy i ani raz nie jęknął mama jest dumna został wychwalony, że grzeczny
ja obgadałam z szefem i wracam od lutego co drugi dzień do pracy a co drugi będę urlop wykorzystywać, a od marca już na cały etat
|
|