Babcia - okularki :)
Wiedzmo Kofana [img]icons/icon7.gif[/img] Nowy wątek rozpoczęłam, bo tamten sie nieco długawy zrobił [img]icons/icon7.gif[/img] Na razie zajęłam sie okularkami, bo wiesz w pracy jestem, a jak mam net otwarty i szef z tekstem " znowuuu wizaz.." to ja " a skad szefcio- okularki zmieniam [img]icons/icon12.gif[/img] " ..i spokój jest [img]icons/icon7.gif[/img]
a zatem w chwili obecnej okularki, oki ? [img]icons/icon7.gif[/img]
Poparz na nie. Jak wczesniej powiedziałam, te które masz aktualnie są odrobinkę za duże..masz drobną bużke i delikatną urodę/a one za bardzo ją przytłaczają..przyznam, ze okulary to było cos co mi sie osobiscie rzuciło w oczy jako pierwsze..ze nie takie, ze inne być powinny..ja jednak jestem troche świrnięta na punkcie okularów [img]icons/icon12.gif[/img] - cały czas bym je zmieniała..bo one, jak moda- nowości, trendy, wariacje, etc.. [img]icons/icon7.gif[/img]
Popatrz proszę na fotki. Grunt to zmniejszyć Twoje obecne okularki, wydłużyć je troche, tak by były to oprawki : prostokątne lub owalne, nawet z tendencją do "kociej" końcówki..czyli leciutko ku górze wygięte [img]icons/icon7.gif[/img] Uwazam (osobicie [img]icons/icon7.gif[/img] ) ze w takich własnie byłoby Ci najlepiej [img]icons/icon7.gif[/img] Ciemniejsze oprawki proponowałabym jesli zdecydujesz sie na włosy brąz - to oczywiscie nie koniecznosc..idac za ciosem-jasniejsze oprawki , a wiec delikatniejsze, gdy zostaniesz blondaskiem - do czego Cie usilnie namawiam i żadam podporządkowania się [img]icons/icon12.gif[/img] !! Tak na serio- JA CIEBIE widze w blondzie, ale jak sie uprzesz..sie trudno mówi.. [img]icons/icon12.gif[/img]
Mam nadzieje, ze dzis mi sie uda sfinalizować dalsze wyżywanie sie na Tobie wizażowo [img]icons/icon12.gif[/img] Śkooooda, ze Szefowa kompka nie ma... [img]icons/icon9.gif[/img] i nie moze ocenic, czy zmierzamy w tej zabawie w dobrym kierunku...Mimo wszystko liczę na słówko P.Dyrektor [img]icons/icon7.gif[/img]
Babciu- oglądaj, skonsultuj z Potworem ( cmokas w rozczochraną glacę [img]icons/icon12.gif[/img] , ja zmykam ciezko pracowac [img]icons/icon12.gif[/img] jak mi sie uda dokoncze wieczorkiem [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon29.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] : hello: