Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-05, 16:48   #236
201703240903
Konto usunięte

Dot.: Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII

Cześć!

Dalej nie mam internetu

Karolina trzymaj się! .

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
nic dziwnego

ech, tż chyba na mnie strzelił focha. Od pewnego czasu mam do niego żal, że nigdy nigdzie z nim nie byłam. To wydaje się niemożliwe bo jestesmy już razem prawie 3,5 roku a przez ten czas najdalej to byłam z nim na Sylwestrze 30 km od domu nie wymagam wakacji pod palmami czy wycieczek do Paryża, ja chcę czasem wyjechać z nim gdzieś dalej, pozwiedzać coś, albo wyskoczyć do głupiego kina za przeproszeniem

On tłumaczy się domem, że mamy mnóstwo pracy przy nim. Ale dom jest od pół roku a co było wczesniej? to samo czyli nic mam swoją kasę, nie chcę go naciągac na żaden wydatek. Ja jestem osoba która nie lubi siedzieć na miejscu. Jako dziecko wiele podrózowałam z rodzicami, zwiedzaliśmy okoliczne miejscowości, a teraz czuję że kapcanieję
Cytat:
Właśnie praktycznie nie wyjeżdzał bo jego rodzice mieli 4 dzieci, i pracę która ciągle trzymała ich w domu. Dlatego tez wydaje mi się, że powinien to nadrabiać teraz, ale co jak jemu się nie chce. Jest styrany po pracy i
woli porobić coś w naszym domu, a weekend spędzić spokojnie odpoczywając. Mam nadzieję, że jak raz posmakuje jakiegoś wyjazdu to mu się spodoba i będzie chciał robić to cześciej..

Elaa problem podobny, ale jednak wy wyjeżdzacie gdzieś spacery, pikniki to fajna sprawa ale dla mnie to już za mało no
A nie myślałaś by go zabrać na Mazury w okresie wakacji? Myślę, że byłby zadowolony. Odpocząłby, a przy okazji spędzilibyście trochę czasu nad wodą.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Fajnie ale mieszkania z rodzicami nie zazdroszczę

Ja mam już pewną garderobę w naszym domu, teraz tylko myslę jak ją zaprojektować
No cóż . Miałam inne plany w stosunku do mieszkania z TŻ, ale wyszło jak wyszło .

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Spokojna okolica, bardzo wysoki standard, nowoczesna kuchnia. Moj pokoj jest z garderoba Wspollokatorka co prawda licealistka, ale wybiera sie na lekarski wiec spokojna i uczy sie Daleko nie mam, w dodatku sa skroty, takze same plusy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratuluję!
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora