Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-05, 18:46   #201
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Te świeczki YC to chyba droga inwestycja jest, co?
Ja kupuję woski w kształcie tart za 6zł/szt.
Są jeszcze świece samplery (8-9zł) i słoje (małe za 40zł, średnie za 60zł i duże za 90zł).

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
bylam dziś już w urzędzie, i już wpisali mi że od jutra zaczynam staż, i w grudniu dostanę pieniążki za listopad.. ale wyszło jednak że 844 na rękę szkoda, wolałabym tak jak było do teraz, bo jednak kilka setek więcej ajj no ale w sumie wazne że jest cokolwiek
Dobre i to
Jak ja byłam na stażu to zarabiałam ... UWAGA ... 450zł

Cytat:
mój ojciec własnie tez jest osoba wredną, za dużo gada ( w złym sensie), powie o milion słów za dużo i nie patrzy czy to kogoś boli czy nie, uważa się za geniusza, że on jest taaaaaaki mądry a cała reszta to idioci. I już tez nie raz byłam z nim pokłócona na kilka mies, teraz np. znów, i już mówiłam mamie, że jak ja zamieszkam w końcu z dala od nich, to żeby się nie zdziwiła że przestanę ich odwiedzać .. bo samo patrzenie na niego to jest mi źle, nigdy nie docenia nikogo i niczego.
Ja kiedyś powiedziałam mamie, że jest mi jej szkoda, bo spędzi samotnie u boku męża całe życie. Samotnie, bo przez to, że jest taki kłótliwy, wredny, "zna się" na wszystkim, wszystko widział i wszystko wie najlepiej - nikt ich nie odwiedza. Nawet moja siostra, która mieszka z rodzicami (ona na parterze, rodzice na piętrze) odwiedza mamę tylko wtedy jak nie ma ojca.
Nie wierzę, że czasem, przy gorszym dniu, nie jest mu głupio, że przez swoje bezsensowne i dziecinne zachowanie odpycha od siebie własne dzieci.

Cytat:
rety, Lady !!! czy Ty mogłabyś przestać ??? tak wypisujesz, że ja eż zachciałam takie zapaszki i tak dużoooo ich będziesz miała, mmmmmmmmm ))
Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
noo, Lady szaleje z tymi zapachami, jak zobaczyłam listę to tez
Zrobiłam zapas na kilka miesięcy

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
A u mnie ok w temacie pracy- nie wiem czy wam pisałam ale jakiś czas temu zmieniłam swoją
Gratuluję zmiany pracy

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
niby tak ale po stażu powinni zatrudnić na etat za większe pieniądze
A istnieje jeszcze taka opcja, że nie zatrudnią a przedłużą staż?

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując