2013-11-05, 18:46
|
|
|
Carpe Diem!
|
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Cytat:
Napisane przez Nightmare666
Te świeczki YC to chyba droga inwestycja jest, co? 
|
Ja kupuję woski w kształcie tart za 6zł/szt.
Są jeszcze świece samplery (8-9zł) i słoje (małe za 40zł, średnie za 60zł i duże za 90zł).
Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88
bylam dziś już w urzędzie, i już wpisali mi że od jutra zaczynam staż, i w grudniu dostanę pieniążki za listopad.. ale wyszło jednak że 844 na rękę  szkoda, wolałabym tak jak było do teraz, bo jednak kilka setek więcej ajj  no ale w sumie wazne że jest cokolwiek 
|
Dobre i to
Jak ja byłam na stażu to zarabiałam ... UWAGA ... 450zł 
Cytat:
mój ojciec własnie tez jest osoba wredną, za dużo gada ( w złym sensie), powie o milion słów za dużo i nie patrzy czy to kogoś boli czy nie, uważa się za geniusza, że on jest taaaaaaki mądry a cała reszta to idioci. I już tez nie raz byłam z nim pokłócona na kilka mies, teraz np. znów, i już mówiłam mamie, że jak ja zamieszkam w końcu z dala od nich, to żeby się nie zdziwiła że przestanę ich odwiedzać .. bo samo patrzenie na niego to jest mi źle, nigdy nie docenia nikogo i niczego.
|
Ja kiedyś powiedziałam mamie, że jest mi jej szkoda, bo spędzi samotnie u boku męża całe życie. Samotnie, bo przez to, że jest taki kłótliwy, wredny, "zna się" na wszystkim, wszystko widział i wszystko wie najlepiej - nikt ich nie odwiedza. Nawet moja siostra, która mieszka z rodzicami (ona na parterze, rodzice na piętrze) odwiedza mamę tylko wtedy jak nie ma ojca.
Nie wierzę, że czasem, przy gorszym dniu, nie jest mu głupio, że przez swoje bezsensowne i dziecinne zachowanie odpycha od siebie własne dzieci.
Cytat:
rety, Lady !!! czy Ty mogłabyś przestać ???  tak wypisujesz, że ja eż zachciałam takie zapaszki  i tak dużoooo ich będziesz miała, mmmmmmmmm  ))
|
Cytat:
Napisane przez nada13
noo, Lady szaleje z tymi zapachami, jak zobaczyłam listę to tez 
|
Zrobiłam zapas na kilka miesięcy
Cytat:
Napisane przez sonnewampire
A u mnie ok  w temacie pracy- nie wiem czy wam pisałam ale jakiś czas temu zmieniłam swoją 
|
Gratuluję zmiany pracy   
Cytat:
Napisane przez nada13
niby tak ale po stażu powinni zatrudnić na etat za większe pieniądze 
|
A istnieje jeszcze taka opcja, że nie zatrudnią a przedłużą staż?
|
|