Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-05, 17:57   #237
el amor
Zakorzenienie

Dot.: Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
el, wolałabym o tym nie pisać, ale TŻ zrobił coś co dla mnie jest prawie zdradą... W dodatku dowiedziałam się o tym po kilku miesiącach, a Jego znajomi wiedzieli o tym od dawna. Nie potrafię tego opisać, zobaczę co będzie dalej, na razie trzymam Go na dystans i muszę sobie wiele kwestii przemyśleć.
Rozumiem.... miałam podobną sytuację raz, tylko nie nazwałabym u siebie to zdradą. Po prostu mój TŻ ma skłonność do ukrywania jakiegokolwiek kontaktu ze swoją byłą. Czasami się o to kłócę z nim, bo mam wrażenie, że ona go czymś kręci, w końcu zna go zdecydowanie dłużej niż ja, ale cóż.
Mam nadzieję, że będzie ok między Wami Niech on przejmie teraz inicjatywę, nabroił.. A Ty przemyśl sobie wszystko w spokoju

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
A nie myślałaś by go zabrać na Mazury w okresie wakacji? Myślę, że byłby zadowolony. Odpocząłby, a przy okazji spędzilibyście trochę czasu nad wodą.
Myślę, że lepszą opcją dla Marty są góry chociażby, bo mamy bliżej niż na Mazury czy nad morze, a jeśli jej TŻ nie chce za bardzo jeździć to i na początku może go nawet to przerazić, że Mazury są dość daleko
el amor jest offline Zgłoś do moderatora