2013-11-05, 18:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Napisane przez agaaga89
Brawo!!!  Cudownie, że fasolka tak ładnie pływa, widać dumę Mamy!
Proponuję nie opisywać porodów, coby nie straszyć tych, przed którymi cała "radość"  Pocieszam tylko, że skoro porody są takie straszne, a mimo wszystko tyle kobiet decyduje się na kolejne takie "atrakcje" to nie taki diabeł straszny jak go malują 
|
Duma jest wielka 
Ja po przeczytaniu opisów porodów stwierdziłam że wole jednak temat McDonalda i że mam straszną ochotę na McFlury 
Cytat:
Napisane przez Barboletta
Och fantastycznie!! Szalenie zazdroszczę ale mam jeszcze tydzien czekania. Z drugiej strony wiem, ze dostanę masę fotek, bo przy pierwszej z każdej wizyty wychodziłam jak szczęśliwy zając obładowana. Chodzę znow prywatnie, nie wiem, moze sie zdecyduje zeby zrobic czesc wizyt NFZ ale czy jest sens sie tak bawić.. Wolałabym przyoszczedzic troche przyznam, finansowo ostatnio kiepsko, dobrze ze praktycznie wszytsko mam po synku - odkładałam co ładniejsze  ) chustę nawet mam, o, nawet dwie  czytacie jakieś ksiazki ciążowe? Za pierwsza czytałam MASĘ chyba z 20 spokojnie, jak sie urodził to wszytsko poszło na boczny tor ;D chociaż te "w oczekiwaniu na dziecko" i "pierwszy rok dziecka" sa ok ale tam tyle chorób ze człowiek czyta i sie od razu nakręca :/
A ze śmiesznych "ciężarówka przez 9 miesięcy" - przezabawna, pamietnikowa bardziej i lekka a przy każdym miesiacu jest miarka ile ma nasza dzidzia, co jej tam nowego wyrosło itp, a wy macie juz jakieś lektury czy na razie same nerwy i mdłości? 
|
Doczekasz sie 
Początkowo myślałam żeby robić badania na nfz ale puki co wszystko mam w pakiecie wiec nie będę kombinować. Nie mam ani mdłości ani książek wystarczają mi nerwy
|
|
|