Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-06, 10:20   #2493
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Ja miałam znowu pobudke o 3.40...moje dziecko budzi się na jedzonko jak w zegarku Teraz udało jej się zasnąć więc mam chwilkę na śniadanko. P wczorajszych szczepieniach wszystko było w porządku - zobaczymy jak dzisiaj będzie. No i mojej Antosi wychodzi już drugi ząbek /jestem w szoku, że tak wcześnie
wow ale wcześnie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam dzisiaj dwie pobudki o 12 ,3 i o 5 kupka. btw jesli codzi o kupki to mój ostatnio całą noc nie robi i dopiero nad ranem ale tak strzela że nie wyrabiam niby sie wypurka ,jeszcze mu nózki podciag am pod bzuszek żeby wszystko poszło ...a jak biore się za pieluszke i nóżki do góry to strzela torpedą na 1,5 a dzisiaj na 2 metry dzisiaj to przeszedł sameo siebie ...poleciało na całą dłuość łóżeczka ,przez szczebelkli na podłoe stolik i krzesełko adrianka a na stoliku była poduszka która najbardziej oberwała pościerałam szybko zeby swiatła duzeo nie swiecic ...poszłam teraz z latarka i patrze a tam cała podłoa jeszce uwalona i szafa

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

adi czesto zbyt mocno przytuli sebe i ten wrzasnie a wtedy adi obrazony i mówi że już braciszka nie lubi i że jest brzydki i już się z nim nie bedzie bawił. wymiekam ale musze powiedziec że strasznie o koca przutula i całuje ale trzeba miec cału czas oko na niego bo np przykryje sebe poduszka bo się bawi w kuku albo ciąnei za raczki bo sie bawią itp

ma chłopak rozrzut

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora